Innebandy og Hockey

Om du tror jeg skal begi meg ut på en dypanalyse som tar for seg likheter og forskjeller mellom innebandy og hockey, er du langt ute og sykler. Trondheim-Oslo er ikke noe forhold til den distansen du er ute å sykler da.

Dette handler om seriestart. Vi starter mot Larkollen lørdag 11. oktober klokken 12.00. Da skal vi vise larkollengutta at gamle menn … eeeh sorry, juniorer med vanvittig mye rutine, vet hvor buret står. Derfra bærer det rett hjem til HP for intern konkurranse i Bordhockey. Her er det jo ikke tvil om hvem som stikker av med den gjeve førstepremien på mange tusen kroner.

Og etterpå .. ja da kan Kenneth og HP stikke til Moss om de vil.

Forøvrig får vi en svenske på prøvespill kommende onsdag. Ta godt i mot mannen med det gode humøret og skudd som kommer til å blåse Roger’n, Jo, Øwre og Olsen gjennom nettmaskene og ut på parkeringsplassen utenfor hallen.

1 Kommentar

Leave a Reply