#33 Pär Fridén

Som alle andre gode klubber i Norge har vi en skikkelig god svenske på laget. Pär ble med oss i 2010/2011-sesongen og har spilt seg fast inn på laget. Han er en av O2-gutta, har en eminent teknikk, er rask og skyter når man minst forventer det. Spiller i «klikk-klakk-rekka» med Frode og Sindre. Et funn – rett og slett.

 • Lag: A-laget
 • Kallenavn: 
 • Født: 1967
 • Posisjon: Løper
 • Sesonger i Soon: 
 1. 2010/2011
 2. 2011/2012
 3. Jepp han spiller til neste år også
 • Moderklubb:
 • Andre klubber: 
 • Andre idretter: Fotball, ishockey
 • Andre verv i klubben: Trener damene

Trenerteamet sier:

Pär er ett år yngre enn vår nest-eldste spiller, men det er ingen som tror at denne mannen er 44 år. Han er sprekere enn de fleste andre på laget og ser vel mer ut som en svensk pojk på 27… Vanvittig god med ballen når han får den med seg. Legger geniale pasninger og har endelig begynt å skyte når han får muligheten til det. Vil være med og prege 2. divisjon i 2011/2012.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply