Slik har du aldri sett nye Soon IBK

Man kan spørre seg om det har tiltet totalt for gutta i Soon IBK. Det er kommet ønsker om flere treninger i uken, inkludert barmarksinnsats. Nye drakter har blitt kjøpt inn, etter ønske fra gutta. Og for å toppe det hele kunne de aller fleste av gutta observeres joggende i gangen i Rådehallen før lørdagens kamp.

Noe er galt vil mange hevde, selv har jeg en teori om at dette er målrettet trening frem mot Sommeren 2010, som er spådd til å bli den beste og varmeste sommeren på mange tiår.


Bildet som ryster Innebandy-Norge. Foto: Andreas Øwre

Som en kuriositet legger jeg til at en annen kar med en god del rutine, Frank Kristoffersen, noterte hele 17 poeng (11 mål og 6 pass), da laget hans slo Larkollen 24-1 i divisjonen under. Larkollen har forøvrig fortsatt tilgode å vinne en kamp i seriespillet (så vidt meg bekjent). Jeg har tro på at første seier for den andre badebyen kommer denne sesongen, kanskje allerede denne måneden. Da møter de Kongsten og Borgen.

1 Kommentar

Leave a Reply