Kamp om poengene

Tirsdag er vi klare til årtes 3. bortekamp. På den andre siden finner vi Selbak IBK, et lag vi ikke vet mye om. Det som er sikkert er at begge lag er lystne på å ta hjem alle poengene. Både Selbak og Soon åpnet serien med seier, men har fått det tøffere siden.

Selbak slo Moss, men har tapt for Greåker, Fredrikstad og Slevik. De har også sluppet inn flest mål i serien så langt. Men med to poeng i morgen vil de være i kapp oss, mens vi vil være hekta av teten. Slebak stiller med fullt lag.

Vi står fortsatt med kun 1 seier. Den kom mot Slevik, mens vi snublet både mot Moss og Råde og klarte bare uavgjort, før et forsterket Greåker vant fortjent. Vi har scoret omtrent like mange som vi har sluppet inn og bør vinne for å komme oss på pluss siden igjen. Wax Off er tilbake fra skade, Kairo er tilbake fra «ferie», mens Mannen med Ljåen er ute til 2010, men blir med som statist(iker).

Kampen går i Kongstenhallen 2030 tirsdag. Ferdig skiftet og oppvarmet senest fem minutter før kampstart. Selv drar jeg nedover rett etter jobb for avklimatisering.

2 Kommentarer

Leave a Reply