Desembermoro

Med fjorårets Juleavslutning friskt i minne er det bare å ta frem lakksko, pigger og legge seg i hardtrening til den forestående begivenheten. Her blir det mye å glede seg til. Tradisjonen tro har vi også i år planer om å dele ut enkelte hedersbevis. Det være seg et ekstra glass vin på Oliven, en brukt tanga eller noen kulepenner. Vi oppfordrer nok en gang gutta på laget om å sjekke skap, spørre på jobben eller låne ut kjerringa. Om alle bidrar blir det sent før vi kommer oss på Oliven, om ikke alle gjør det går det fortere, så da er det vel opp til menigheten hva de måtte ønske (Ja HP, vi vet hva du vil).

Om du lurer på om det er noen smutthull inn i denne gjengens lystige lag … Som alltid er vi svake for bestikkelser og fine former. Servitruser er alltid velkommen. Noen må jo servere den fantastiske maten Øwre disker opp. Vi minner om menyen:

1: Kamskjell
2: Andebryst
3: Ost
4: Kaffe avec

I tillegg serveres:
Ett par glass før maten – GT eller musserende (type cava) – evt. øl til de som vil ha det
Hvitvin til kamskjellene – type tørr Riesling
Rødvin til Andebrystet – en bedre chianti tror jeg vi går for (får se hva de har på systembolaget i Åmål)
Sauternes til osten
Cognac til kaffen

250 i Cash per mann til Øwre Burvokter snarrest.

Skulle noen ha noen tips, formeninger, eller meninger generelt rundt kåringer, spytt ut …

1 Kommentar

 1. >Hei gamle gubber!

  Vet ikke hvor vidt folk gleder seg eller ikke til årets avsluttningsfest/julebord, men jeg kan love dere at dette blir hyggeligere en alle julebord dere har vært på tidligere….
  Det er i hvert fall min instilling og med fjordårets fest friskt i minne er det bankers.

  Veldig hyggelig med en del nye fjes til festen. Ikke alle fikk vært med i fjor, og i tillegg har vi noen nysignerte spillere….som sikkert kommer til å toppa heile driten.

  Lokalet er det samme som i fjor, kokken er riktig nok byttet ut etter en "grei" utførelse i fjor( Nei da, bra jobba det Roffe ) Det er vel ikke uten grunn at de fleste skrek NEI da vår nye kokk lufet stemningen for entrecotê som hovedrett.

  Vår nye kokk er altså nysignerte ( blir signert på festen ) Andreas "burvokter" Øwre. Han står for meny og handling av varer. Etter å ha vært en snarvisitt hjemme hos Burvokter er jeg også beroliget i forhold til hans valg av vin til maten. ( jammen var det ikke et avkjølt skap i underetasjen 🙂 )
  Mat skal handles, men hvem har betalt for det???? Ikke jeg…
  Kan vi få lagt ut et kontonummer for innbetaling? Pris er vel fremdeles kr. 250,-?
  Regner med at Lille kan fikse dette på hjemmesiden. Da kan vi alle svare på innlegget med " har betalt " …..

  Det blir som sagt premieiutdeling i år som i fjor, dette er en veldig artig seanse som gjøres umiddelbart etter at maten er fortært. Som alle vet sliter vi ikke med "øknonomisk uavhengihet" her i klubben, så vi trenger litt sponsing i forhold til premier. Owe stilte sterkt i for med masse gaver fra XXL, det samme gjorde Truls med gaver fra Montèr. Vi trenger alt vi kan få, da det er mange kåringer i løpet av kvelden.
  Alternativt kan vi øke kostnaden til kr. 300,- og noe av pengene går da til premier…..??

  Når det gjelder musikk for kvelden ( vet at noen er synes dette er viktig ) kan jeg si at her bør man ta med noen cdèr, evt. mp3 spiller, da det er mange år siden Pettern har jobbet som DJ og utvalget er noe tynt. Snakker her av erfaring, mulig det har endret seg siden sist….

  Vi kommer tilbake med mer info dersom dette trenges i forkant av festen.

  Husk trening i morgen og kamp neste onsdag.

  Klem Julaften.

Leave a Reply