Juletanker fra Julaften

Hei gamle gubber!

Vet ikke hvor vidt folk gleder seg eller ikke til årets avsluttningsfest/julebord, men jeg kan love dere at dette blir hyggeligere en alle julebord dere har vært på tidligere….
Det er i hvert fall min instilling. Og med fjorårets fest friskt i minne er det bankers.

Veldig hyggelig med en del nye fjes til festen. Ikke alle fikk vært med i fjor, og i tillegg har vi noen nysignerte spillere….som sikkert kommer til å «toppa heile driten».

Lokalet er det samme som i fjor, kokken er riktig nok byttet ut etter en «grei» utførelse i fjor (Nei da, bra jobba det Roffe) Det er vel ikke uten grunn at de fleste skrek NEI da vår nye kokk lufet stemningen for entrecotê som hovedrett.

Vår nye kokk er altså nysignerte (blir signert på festen) Andreas «burvokter» Øwre. Han står for meny og handling av varer. Etter å ha vært en snarvisitt hjemme hos Burvokter er jeg også beroliget i forhold til hans valg av vin til maten. (jammen var det ikke et avkjølt skap i underetasjen 🙂 )
Mat skal handles, men hvem har betalt for det???? Ikke jeg…
Kan vi få lagt ut et kontonummer for innbetaling? Pris er vel fremdeles kr. 250,-?
Regner med at Lille kan fikse dette på hjemmesiden. Da kan vi alle svare på innlegget med » har betalt » …..

Det blir som sagt premieiutdeling i år som i fjor, dette er en veldig artig seanse som gjøres umiddelbart etter at maten er fortært. Som alle vet sliter vi ikke med «øknonomisk uavhengihet» her i klubben, så vi trenger litt sponsing i forhold til premier. Owe stilte sterkt i fjor med masse gaver fra XXL, det samme gjorde Truls (stiller sterkt også i år) med gaver fra Montèr. Vi trenger alt vi kan få, da det er mange kåringer i løpet av kvelden.
Alternativt kan vi øke kostnaden til kr. 300,- og noe av pengene går da til premier…..??

Når det gjelder musikk for kvelden ( vet at noen er synes dette er viktig ) kan jeg si at her bør man ta med noen cdèr, evt. mp3 spiller, da det er mange år siden Pettern har jobbet som DJ og utvalget er noe tynt. Snakker her av erfaring, mulig det har endret seg siden sist….

Vi kommer tilbake med mer info dersom dette trenges i forkant av festen.

Husk trening i morgen og kamp neste onsdag.

Klem Julaften.

4 Kommentarer

Leave a Reply