Trene mer (tanker om 8 – 5 mot Øreåsen)?

Ok gutta! Ikke noe å henge med huet for etter tap i treningskamp mot en haug med «småbarn». Det er nok slik at vi – selv om vi føler oss som unggutter – ikke har samme tempo i kroppen som gutter som såvidt har fått hår på tissen. Det skulle jo bare mangle.

At vi har halvannen rekke i kampene får så være. Å spille 20 x 3 mot deres to og en halv rekke er jo også en faktor som bidrar til resultatet. Hvor er alle de som er på prøvespill i denne typen kamper? Hadde vært moro og hatt med Martin og Max i denne kampen (og det skal også bli bra å få med Truls igjen). Mandy stilte opp og vi regner med at mannen returnerer til Soon når han skjønner at det er her ute at livet leves.

Men det er en ting vi kan tjene på, og heve oss på: Det er trening. Trening er bra, det skaper samhold og vi blir sikre på hverandre.

Vi kan øve på spill i overtall, vi kan trene på innøvde trekk. (Jeg har lyst til å høre Kapteinen brøle Tomahawk-twnentyseven-four-on-the-double eller nå kjører vi fire-anal-og-cumshot-på-seks…) Trening er også den faktoren som bidrar til at vi blir bedre rusta mot å spille mot bedre lag.

Faen heller. Jeg sier som Jo så fint sa det: Den dagen du slutter å trene etter at du har fylt førti – da begynner du å daue.

Jeg er med på en fast økt til i uka – hvis det er mulig. Gjerne med blanding av juniorer og oss.

Vel, nå er det natta for min del. På onsdag skal vi vinne.

Mvh: Burvokter Øwre AKA «Aldri mer tunnel»-Øwre (Fy Faen er det mulig?)

3 Kommentarer

 1. >Jeg ble bedt om å dybdeanalysere kampen. Dårlig humør jeg? Neida, men det måtte en lett joggetur med bikkja i skogen til for å roe litt irritasjon. Dybde analysen: Tamt, tamt, tamt. Engentlig skulle det være det hele, men …. Kanskje er det slik at vi spiller for å hæppe, ha det moro og ikke krige. Men for svarte bananer, det er jo hatkamp, lokaloppgjør. Vel er Niko, Ekman og gjengen kjappe, men for svingene vi har da muskler til å tråkke inn en duell. Se på vår gamle kjenning Larsen. Ikke veldig mye kjappere enn våre friske bein, men han viste pondus han. Det var ikke bare Roffe som fikk en trøkk. Det er sånn man vinner dueller … spesielt mot de som løper som gaseller.

  Ellers er Øwre inne på noe. Kanskje ikke dumt å ha et par faste 2-4-fiskegarn-med-snøret-i-bånn-trekk. Sånn å falle tilbake på når vi har smørt med klister.

  Resultatet er vel egentlig ikke noe å henge med hue for. De skal være bedre enn oss. Det positive er at vi er lovet en ny sjanse over nyttår … der røyk julegilde 😉 Og det er mer positivt … onsdag kan vi reise kjerringa foran vår nydannede supportergjeng, Gladlaksene. Jeg gleder meg, det gjør nok resten av gjengen også.

 2. >Jeg vil ha revansje! Resultatet er jeg ikke missfornøyd med, men spillet og innsatsen. Det var helt riktig tamt, tamt, tamt og de var mye bedre enn oss i går, men vi kan mye bedre!

  Vi har ingen god oppvarming til kampen, da vi 5 min før kamp er 4 utespillere på banen. Vi snakker ikke om hvordan vi skal spille og har ingen "peptalk"! Folk detter inn i løpet av første omgang. Tror det ligger mye der også. Vi kom oss utover kampen, men det var også fordi Øreåsen senket tempo. Første omgangen skal jeg prøve å fortrenge så fort jeg kan, kunne vel ikke gått mer galt for min egen del… Øreåsen på sin side møtte tidlig, hadde felles oppvarming og treneren tok seg god tid til å prate om kampen. De var heltent og satte vel de 3 første sjansene… Tror ikke vi skal stå høyt mot en rekke med 2 av verdens raskeste. Vi slapp vel inn 5 mål på akkurat det.

  Når det gjelder ekstra trening så er det ingen tvil om at vi trenger det, men en tirsdag-torsdag variant hadde vært bedre. Nå er vel mandag eneste alternativ. Men viktig at alle vil. Bedre med en god trening, enn at vi har flere med dårlig oppmøte.

  At Øreåsen er et juniorlag er vel ikke helt riktig:). Riktignok slapp de til mange yngre utover kampen, men de fleste på de to rekkene de bruker mener jeg er over 30 akkurat som oss. De er bare bedre trent enn de fleste av oss, raskere og hadde flere spillere å bytte rundt på.

 3. >Nå skal ikke jeg påstå at den som irriterer seg eier problemet, men heller si ; vis meg en god taper så skal jeg vise deg en virkelig taper!

  Jeg er vel den som "datt inn" sist på banen etter å forgjeves ha lett etter et skilt til hallen ( øreåsen er jo ikke stort tenkte jeg før jeg dro)
  Min egen feil selvfølgelig, og det er jo ingen idell oppvarming til kamp.

  Møte opp tidligere og heve innsatsen ett hakk eller to så blir det kamp i toppen av tabellen – jeg får besørge egentrening i stedet for en ekstra treningsdag med laget da familien er forledet til å tro at jeg spiller bare for moro skyld…

Leave a Reply