Prøvde å rykke opp to divisjoner

I dag gikk ledelsen i Soon IBK inn for å prøve en spansk en. Nei ikke enda flere utlendinger på laget. Dette handlet om kvaliteten på laget og den divisjonen vi spiller. Ledelsen har etter sommertreningen og treningene inne registret at vi ikke bare er et talentfullt lag, men vi innehar også såpass mye rutine at det skulle tilsi at vi kunne fått en plass høyere i seriesystemet.

Da vi utfordret Moss IBK til treningskamp kom det vagt frem at de slet med mannskap og ville gjerne spille i en divisjon lavere. Ledelsen ringte sporenstreks (for et vanvittig ord) til Østfold Bandykrets og sekretær/dommer Westereng. At undertengede og Westereng har hatt mange «meningsutvekslinger» gjennom uttalige kamper i diverse haller er det ingen tvil om …

Men vi er da gode «busser» (nok et vanvittig ord) allikevel. Det ble ikke opprykk til andre divisjon, men vi gratulerer allikvel en landets beste dommere med unge nummer seks (4 uker gammel).

Skal vi se det positive med å være i 4 divisjon: Mange har mulighet til å sette personlig scoringsrekord 😉