Sviktet i begge ender

Lørdag var de et noe skadeskutt Soon IBK klare for årets første kamp og revansje for fjorårets tap mot det klart beste laget vi har møtt i år. Gutta hadde nok håpet at Greåker ville bruke litt færre av sine bedre spillere. De hadde noen færre, men stilte allikevel med et sterkt mannskap. Spesielt den ene rekka fikk kjørt oss skikkelig mot, Jansson, Syrrist og Jørna. Sistnevnte var etteranmeldt men scoret både i bøtter og spann. I tillegg lurte han undertgende til å inngå en avtale på å ta droppen slik at ikke jeg kunne dra nytte av mitt hemmelige våpen (Gikk fra å vinne alle, til å tape alle).

Vi startet førsteperioden med å gi en gi Greåker en forsinket julegave og 1-0 ble enkelt satt i nota. spillemssig var litt på hæla, men kom etterhvert inn i kampen og produserte mye godt angrespsspill. Dessverre var avslutningene langt under pari, noe som ble symptomatisk for resten av kampen. Perioden endte 3-1 til Greåker.

I andre periode spilte vi godt og satte standarden. Dessverre er det ikke slik at Juniorene i Son slipper unna med 15 minutters perioder og Greåker kunne dominere de siste fem minuttene. Perioden endte 4-4 og det stod 7-5 etter to perioder. Denne kampen var på ingen måte avgjort.

Den tredje perioden ble som den andre. Mye godt angrepsspil, ikke så godt forsvarsspill og sløsing med store sjanser. Vi hang med i 15 minutter og da vi reduserte forspranget til 1 mål 5 minutter før slutt, ble Owe rævkjørt av en tøff Greåker kar. Lille Julaften og Kungen hoppet på han og naturlig nok ble det reaksjoner fra dommerduoen. En to minutter to Kristoffersen og en fem minutter til Kungen. Vi mener jo selv at han som startet greiene burde bli strengest dømt, men allikevel slapp jo undertegnede unna reaksjoner 🙂 I de tre siste minuttene scoret Greåker 3 mål i overtall og vant kampen 12-8.

Alt i alt en god kamp, som ga litt dårlig uttelling. Som vikarierende sjef, HP, sa det, når vi scorer 8 mål, skal vi ikke tape kamper. Greåker produserte mye fint spill og spesielt Isnes imponerte stort med skudd, pass, styrke, teknikk og veldig bra rekkevidde. Dessuten hadde gutten et smil på lur kampen gjennom.

Dommerduoen klarte seg bra, men tillot kanskje litt for hardt spill for hæppe-gjengen fra Son.

Kampfakta:
Kommer kanskje … finner ikke kampskjema …

Positivt:

  • Martin som debuterer med to mål, sterkt
  • Dommere som man kan kommunisere med
  • Isnes sitt gode humør
  • Å få en fight med Frank (det har vi gjort i alle ord og begge gjør det med smil og er like gode kompiser etterpå)
  • Angrepsspillet
  • At Kleven fyrte så mange skudd

Negativt:

  • Sløsing med 80-100% sjanser
  • Forsvarsspillet
  • At så mye dytt i rygg ble tillatt.
  • At Kleven fyrte med løskrutt

Be the first to comment

Leave a Reply