Det sitter mellom øra

Jepp. Jeg veit hva jeg snakker om. Lag som taper – selv om de har spillere og spill som skulle tilsi noe annet – har som regel et mentalt problem. Nå påstår ikke jeg at vi er en gjeng med hengehuer som ikke veit opp eller ned på ei innebandykølle.

For det er vi ikke. Men; og det er et viktig men her:

Flere av spillerne på dette laget har spilt innebandy på høyt nivå i mange år, mens andre er ferskere enn nyplukka frukt til sammenlikning. Det krever at vi som er ferske hører på de som er garva, men det krever også at de som er garva klarer å formilde essensen i det vi driver med.

Vi sier at vi spiller fordi vi skal ha det gøy, men vi er såpass ambisiøse hele bunten at vi faktisk ikke liker å tape. Noen av oss hater å tape, og har gjort det hele livet (altså; ikke tapt men hatet å tape). Andre trekker litt på skuldra og sier: Jaja, vi er kanskje ikke bedre.

Men det er jo det vi er. Vi er så sabla mye bedre enn det som ble vist idag, men vi klarer ikke å gjenskape den gode feelingen fra treningene på kampene. Greit nok at vi mangla tre-fire spillere, greit nok at Råde hadde stang inn mens vi hadde stang ut. Flaks og uflaks jevner seg ut over tid, men når du er i flytsonen går alt inn, når det butter er det ingenting som stemmer.

Idag hadde vi rett og slett ikke dagen, og jeg syns vi skal legge de to siste kampene bak oss og ikke snakke om at vi er et bunnlag. Vi slo serieleder Slevik i første kamp, neste kamp er mot Slevik og da syns jeg faen meg at der er på tide at vi stiller mannsterke med full stall, med minst to komplette rekker, og med spillere som snakker med hverandre og ikke forbi hverandre.

Noe bunnlag? Ikke faen.

Ferdig snakka.

Mvh burvokter Øwre

4 kommentarer » Skriv en kommentar

1. Faktum er at vi må prestere mye bedre. Om vi er bunnlag, topplag, utdrikningslag eller bare lag … det er opp til oss å vise hva vi er. Et sosialt lag er vi. Og for å være ærlig; bryr vi oss noe særlig om hva råde gutta eller andre syntes vi er? Neida. Jeg er gjerne med på et bunnlag, så lenge det er laget jeg spiller på.

God Helg, nå skal vi løpe oss i form 😉

2. Om du virkelig er fra Råde holder du deg for god til å komme med slike kommentarer. Soon IBK er ett lag man absolutt skal ha respekt for. Vi som spiller og representerer Råde innebandy har en flott tone med Soon og slik vil vi det skal fortsette å være. Så legg ballen dø, Soon kommer tilbake med ny kraft, det er helt sikkert. Selv om vi i Råde har hatt flyt i år, kan det snu fort! Respekt for sine motstandere (og medspillere) skal og bør man ha, alltid!! Om man skal vinne noe som helst…og kanskje det som er viktigst, sportsånd og vennskap! 🙂

3. Fredrikstad 3 vant 7-5 over Greåker 2, er det flere enn meg som stusser over det? Kampresultatene i årets seriespill er ikke til å bli klok på, men det er ikke annet å gjøre enn å kjempe seg oppover på tabellen….

4. Selbak slo Greåker 5-0 på W.O. Andre gang de ikke møter til kamp, mens de noen ganger møter mannsterke med mange 1. lagsspillere. Ikke helt opptimalt og rettferdig for resultatene i serien, men desto moro'ere å spille kamper mot god motstand.