Varteig-hva-for-noe?

Varteig innebandy møter Soon IBK i Grevlinghallen lørdag 26/11 klokka 16.00. Nå skal ikke vi skryte på oss å være Norges svar på St. Tropez, men vi spør likevel:  Hva og ikke minst hvor er Varteig?  

Og da svarer Wikipedia:

«Varteig (uttales Varte) er et tettsted i Sarpsborg og var tidligere en kommune i Østfold. Varteig var en del av Tune kommune frem til 1861. Fra 1992 ble kommunen slått sammen med Sarpsborg kommune. Varteig var en typisk jordbrukskommune. I tillegg var tømmerfløtingen på Glomma viktig for sysselsettingen. Furuholmen lense i Glomma var i siste halvdel av 1800-tallet et senter for fløtingen.»

Varteig Indians

Det vi fant om innebandylaget var ikke stort. Ei utadert side med nyheter fra 2007 og det var vel det vi klarte å få med oss.

En titt på tabellen sier oss at dette er et lag vi skal slå, men vi skal vel ikke selge skinnet før bjørnen er skutt. (Trosvik var jo også et lag vi skulle slå, og vi så jo hvordan det gikk.)

Indianerene fra Varteig følgende resultater å vise til:

  • I første kamp mot Greåker 2 ble det 17-6 tap.
  • På hjemmebane mot Trosvik  ble det også tap. Trosvik vant 15-11.
  • Mot Halden tapte de 11-3 (de slapp inn halvparten så mange som Soon).
  • Borte mot Slevik 2 ble det tap. Slevik 2 vant 21-4.
  • Hjemme mot Sarpsborg 2 ble det også tap. Sarpsborg 2 vant 19 – 7.

Snur ikke trenden for Varteig er det vel 3. divisjon som venter. På den andre side så trenger Soon også poeng for å unngå nedrykk.

Trenr Holst sier følgende før kampen:

«Siste trening ga oss mange svar, og vi ser jo nå at treningen bærer resultater. Spillesystemet begynner å krype inn under huden på gutta våre. Vi skal i hvert fall ikke gå i samme fella som mot Trosvik. Her er det 100% innsats fra første dropp til sluttsignalet går.»

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply