Kom på lokalderby!

Onsdag 3. februar møter Soon IBK naborival Moss IBK i Grevlinghallen. Dette er første gang Mossingene tar turen «nordover» i historien. Det første historiske oppgjøret endte uavgjort etter at Soningene slappet av de siste ti minuttene i siste periode.

Det skjer ikke denne gangen! Vi skal gi Mossekråkene en omgang som gjør dem triste som faen. Vi skal dele ut – som vi gjorde på slutten av åttitallet – mange tette og en og annen badehette.

Det skal gjøre vondt å være Mossing i Grevlinghallen denne kvelden – det kan vi love.

Vi håper også at publikum dukker opp i tide, det kan bli køer ved dørene… Ryktene skal også ha det til at Gladlaksene stiller mannsterke, flere nye gladlakser er på vei, og de kjører vorspiel på Brygga fra lunsj og fram til kampstart klokka 2045.

Laget fra Soon stiller med intet mindre enn et stort knippe knallgode karer. Vi nevner i fleng: Roger «Wax Off» Sæther, Thomas «Hebbe Lille» Hebæk, Kai Robert «Kairo» Engan, Carsten «Julaften» Syvertsen, Hans Petter «Håpet» Kleven, Thomas «Liptak» Liptak, Truls «Mannen med Ljåen» Larsen, Rolf Harald «Roffe» Solberg, Per Gunnar «McDreamy» Toftner, Owe «Kungen» Lindén, Martin «The Pro» Johanisson, Vegard «Hjemmekjær» Kjærheim og Andreas «Berserk» Øwre!

PS: Fredrik Holst AKA «Lille Julaften» kommer også – og det er jo verdt turen i seg selv alene.

Vi ønsker Mosselaget velkommen, og anbefaler at det medbringes et stort skrin med førstehjelp, en krisepsykolog og egen prest.

3 Kommentarer

1. Undertegnede er særdeles klar for kamp. Etter uttalige mil med Ski på beina skal det bli deilig å skli gjennom mosse forsvaret som varm kniv i smør eller det som enda bedre er. Det blir spennende å se om vi stiller med helt, halvt eller trekvart lag denne gangen. Jeg er i alle fall klar.