Barmarkstrening på glattisen

Med tanke onsdagens viktige kamp mot Fred Olsen og Fredrikstad, så coach Solberg ingen annen utvei enn å sørge for barmarkstrening på glattisen rett nedfor verandaen hans på Strømbråten. Det er var en positiv gjeng som stilte med skøyter, kølle og puck. En bra treningsøkt, både med tanke på formasjonstrening og samhold i laget.

Forrige kamp mot Fredrikstad vant vi, men gutta fra plankebyen ligger rett bak oss på tabellen og kan i teorien gå forbi oss. Her må stille skjerpet til start. Derfor fant coach the lurt å legge inn en økt med Powerplay trening. Vi har jo slitt med utellingen her i år.

Hans Petter viste tekniske finesser også på isen, mens PerG var lagspilleren som alltid. Alt for laget. Overraskelsen var keeper Wax Off sine formidable kunnskaper som utespiller. Er det snakk om omplassering før neste sesong?

Vår aller mest trofaste supporter overvar også treningen og uttalte at han var imponert over spillet og entusiamen på banen. Det forventet han også på aller siste hjemmekamp denne sesongen til onsdag. Vi håper gladlaksen tar med seg supportergjengen sin og lager liv på tribunen.

Laget til onsdag:
Vakter:
Roger’n
Øwre

Kjemper:
Larsen
PerG, usikker på spill etter hard barmark.
Liptak, sliter med ryggskade
Coach Solberg