Tredjeplass på agendaen

På lørdag samles laget for siste kamp i årets serie. Eller rettere sagt: Deler av laget samles for å gi Sarpsborg kamp om den gjeve tredjeplassen i 3. divisjon Østfold…

Flere av lagets spillere har meldt forfall – ingen nevnt ingen glemt. Vi stiller likevel med et meget spennende lag bestående av en god miks av nytt, gammelt og rykende ferskt!

Siste trening før kampen viste at noen har trent hardt og mye på skudd fra alle tenkelige og utenkelige vinkler. Mye tyder på at vår egen MacDreamy avanserer opp på banen fra sin vante backplass og at mannen med voksen går ut av buret og tar fram kølla igjen. (Det skal sies at Wax Off har spilt ishockey på høyt nivå i sine yngre dager, noe gutta fikk erfare under årets istrening.)

Fra juniorstallen får vi med oss et par skikkelige skudd på Sonstammen. Trener og primus motor for juniorlage, Jo Krogh sier det slik:

«Disse gutta kan bli like gode som det seniorene var da de var på topp på nitti-tallet.»

Vi kan ikke si annet enn at her har vi klart å finne spillere som virkelig vil utfordre «gamlehjemmet» om plassene på laget i årene som kommer.

«Det spirer og gror godt i Grevlinghallen», sier Fredrik Holst, og legger til:

«Flere av disse gutta løper jo som om de har ramla i ei tønne med sportsdrikk som småbarn.»

Coach Solberg tekstet inn følgende melding fra sofaen i kveldstimene:

«Helga tok skikkelig på. Camp BTB er ikke for pingler. O2-opptaket mitt ble målt til å ligge blant de 2% best trente i landet.»

Med andre ord: Solberg kan løpe etter at andre har sett «Mærra den blinde».

Kampen starter klokka 1230 i Skjeberghallen, laget er på plass 1200. Flere biler drar fra Soon i 11-tida.

PS: En gammel lagkamerat av Sarpingene har utsatt sin planlagte utenlandsreise for å delta i slaget om tredjeplassen.