Soon IBK sesongen 10/11

Mens Eliteserien ruller og de fleste andre serier og lag bøtter inn mål i sine seriekamper, er vi fortsatt inne i oppkjøringen til årets sesong. Rekordsen start gjør at lagene har god tid til forberedelser.

Soon IBK har i løpet av overgansperioden mistet hele 4 spillere, men har totalt sett kommet styrket fra det med å hente inn 3 nye, fått to gamle helter til å returnere og hentet opp en liten kurv med Juniorer

Serien sparker i gang 16. oktober, men gutta fra strandkanten starter ikke før 2. november. Da med bortekamp mot Selbak.

Vi møter følgende lag kommende sesong:

  • Selbak
  • Råde 2
  • Greåker 2
  • Borgen
  • Sarpsborg G19
  • St. Croix G19

Med forbehold om endringer ser troppen slik ut kommende sesong:

Vakter:

Andreas – Klar for ny sesong
Møtte til første trening tydelig forberedt. Smidig som en katt der han stoppet skudd etter skudd. Øwre blir bedre og bedre og det er rett og slett impoimnerende å se frewmgangen til den unge mannen. Roger har fått en verdig konkurrent til plassen som første garnvokter.
Roger – Klar for ny sesong
Roger’n fortsetter å levere klasseredninger på treningene. Skulderen ser ut til å være bedre etter sommerens treningsprogram. I spann med Øwre bør Gælja, eller Garntørka, stå trygt denne sesongen.

Mikael – Ny spiller fra rekruttlaget
Ny spiller fra juniorlaget. Har steppet inn på en trening og til tross for liten erfaring i buret er gutten uredd og med ytterligere erfaring et flott tilskudd til Soon IBK.

Kjemper
Truls – Klar for ny sesong
Mannen med Ljåen har vist fantastisk form på treningene. Har vist offensive kvaliteter av rang og er trygg hjemover. Jobber som om han skulle sett seg selv i speilet, altså Mannen med Ljåen. Blir dette sesongen Larsen skal få sitt internasjonale gjennombrudd?

Per – Klar for ny sesong
Nok en som har brukt sommertreningen til annet enn Øl og vin. PerG har tatt enda et steg i retning den komplette kjempe. Hans offensive bidrag kommer hyppigere og hyppigere. PerG er fortsatt kapteinen med stor K.

Roffe – Klar for ny sesong
Vår spillende trener er klar for oppgaven. Han har møtt skadet til trening for å lede laget. Det viser at han er sugen på å revansjere fjorårets skuffende avslutning. Som kjempe er han av den spillende typen. Kommuniserer bra og takler så det kimer i vantet. Vi venter mye av vår spillende trener i år.

Kristian – Ny spiller
Bjaberg er en velkjent spiller for de fleste gutta på laget. Mest kjent som motspiller. Har et veldig bra slagskudd fint blikk for spillet og er kompromissløs i forsvarspillet. Minner mye om vår tidligere spiller Steinar Natvig, men er hakket vassere defensivt. Han får også en ekstra pluss for kjeften. Stor som juling og er kanskje den dirigenten vi til tider har manglet bakover.

Carsten – Klar for ny sesong
Julaften er på prøvetid som kjempe. Han er flyttet bakover på banen for å gi oss mere pondus. Skyter som en giraff sparker og har teknikk som en 18-åring. Den i laget som er nærmest å klare en Zorro. Carsten har blikk for spill og er offensivt anlagt. Soon IBK liker å være offensive, i så måte bør Julaften passe perfekt i rollen som spillende back.

Håvard – Klar for ny sesong
Debuterte i fjor. Han er rask, sterk og har et godt ballsinne. Teknikken bedres gang for gang, og vi har stor tro på at Håvard kan bli en Soon IBK’s aller beste spillere innen kort tid.

Kasper – Ny spiller fra egen junioravdeling
En glad junior som er god til å kjempe. Han viser store fremskritt og vil i løpet av sesongen trolig være klar for å debutere blant de mer rutinerte kjempene. Bra innsats, tøff i kroppen, skuddet begynner å bli bra. Kan (vil) bedre blikk og passninger.

Fiskere:
Hebbe – Klar for ny sesong
Topptrent og kjemper med nebb og klør. Har Hebbe i ryggen er det bare å la ballen ligge og løpe for livet. Skuddet har vært et problem tidligere. Nå kan det lett klassifisseres som bra. Soon’s svar på Patrik Viera.

HP – Klar for ny sesong
HP har teknikk, blikk og skudd verdig en plass på landslaget. Etter sommerenens harde treningsøkter har også styrken bedret seg, Blir en viktig brikke i Soon IBK denne sesongen, som tidligere.

Owe – Klar for ny sesong
Vi vet ikke annet et at mannen med den treffsikre kølla har sagt han er klar for ny sesong. Vi forventer den ambisøse mannen fra Sverige eller deromkring kommer på treningene og bidrar med sine kremmerhus og rappe kommentarer innen kort tid. Rapportene sier at han har trent enormt i sommer og formen sjelden har vært bedre. Solberg’s knallharde treningsprogram kan se ut til å bære frukter allerede.

Fredrik – Klar for ny sesong
Trent mye og bra i sommer. Vurderte å trappe opp etter skuffende avslutning på fjoråret. Garnvakt Roger overtalte han til å bli ved å lokke med ytterligere en hobby.

Sindre – Klar for comeback
Sindre er blitt observert joggende i skogen ved flere anledninger. Han virker lettere i kroppen enn fra den gang han var bauta i Soon. Med herlig blikk for spillet og innkjøp av en ny kølle, blir Sindre en senter av dimensjoner. Et godt varp på overgangsmarkedet.

Pål – Klar for comeback
To sterke treninger, nå er det jakt for alle penga. Men om en uke eller to skal han være med å kjempe om å score målene på våre garntørkere

Frode – Ny spiller
Et gledelig tilskudd og det kan fort se ut som talentspeiderne igjen har truffet godt. Gutten har talent og fortid som spiller i både Holmlia og Løkka.

Pär – Ny spiller
Etter mange års avbrekk fra innebandy dukket den blide Svensken opp på trening. Pär ser ut til å kunne bli et vanvittig bra tilskudd på sportslig og sosialt. Den sportslige ledelsen kann ha skutt gullfuglen i år igjen. På trenigene har Pär vist seg som en iskald avslutter i tillegg til kjempeblikk for spillet. Lett å spille sammen med.

Herman – Ny spiller fra egen junioravdeling
Første treningen var sterk og vel så det. Skuddet har bedre seg enormt. viljen er på plass og spilleforståelsen, resten kommer med erfaringen.
Torjus – Ny spiller fra egen junioravdeling
Har spilleforståelse og fart. Er litt for snill ennå og trenger å bedre skuddet. En lovende gutt vi vil se mye til fremover.

Øyvind – Klar for ny sesong
Litt usikker på den kjappe og treningsvillige vingen sine ambijsoner. På trening er han med, vil han også bli å finne med drakt på?

Max – Usikkert
Golf .. eller andre saker. Uvisst

Martin (Junior) – Usikkert
Det ryktes om at gutten har skadet seg under sommertreningen. Mer vites ikke

Martin – Gir seg
Martin flytter sydover til Spania. Ettersom Ryanair har etablert seg på Rygge lekte vi lenge med tanken på å hente hjem den iskalde avslutteren til treninger og kamper. Ettersom forsterkningene har fått vist seg frem, velger vi å la gutten ta vare på kone og barn i sydligere strøk. Han har invitert alle på besøk i Spania.

Vegard – Gir seg
Vegard vil så gjerne, men tiden strekker bare ikke til. Mye reising i jobb krever kvalitetstid når man er hjemme. Det var moro å endelig spille på lag med allroundern fra Drøbak. Et stort tap.

Kairo – Gir seg
Dessverre for krever Jobb, familie og Golf for mye. Den anvedelige fisker’n blir svanet, men er allerede observert på en av høstens mange treninger…

Liptak – Går til Øreåsen
Liptak fikk tilbud om å «trappe opp» og valgte Øreåsen, der mange av de han omgås daglig holder hus. Et forståelig valg, men ikke mindre trist for gjengen allikevel.

Oppsummering
Vi har mistet fire sterke kort i Liptak, Kairo, Hjemmekjær og Martin, men det sportslige apparatet har jobbet hardt for å finne erstatninger. I tillegg til de eldste juniorene har 4 nye unge menn kommet inn. Alle disse også sterke kort. Bjaberg erstatter Liptak i forsvaret, Sindre erstatter Kairo som den anvendelige, Forde erstatter Vegard som playmakeren og Pär erstatter sin landsmann Martin som goalgetter.
Når vi legger til at juniorene har blitt et år eldre og Pål har kommet tilbake mener det sportslige apparatet at vi totalt sett har kommet styrket ut av overgangsmarkedet.

Vi går en spennende sesong i møte og ambisjonene er ikke snaue … vi går for Julebord allerede før seriestart … kanskje.

Be the first to comment

Leave a Reply