Endelig seier! Soon 2 – Øreåsen 3: 5-3

Et godt blandet Soonslag tok imot Øreåsen 3 til seriekamp med målsetting om å spille på seg litt selvtillit på tampen av sesongen. Det startet smånervøst, og det obligatoriske baklengsmålet kom som bestilt etter ett minutt og tjue sekunder. Derfra og ut var det Soon som ville mest, og tok en fortjent seier.

– Det smakte med en seier, og det defensive spillet fungerte meget bra. Jeg tror vel at vi har funnet en spillestil som kan passe bra med våre spillere og vårt ferdighetsnivå. Alt i alt en meget god kamp av alle spillerene, og det er morsomt å se at unggutta senker skuldrene når de har litt mer rutine bakover. Sier Truls Magnus Lindseth, fornøyd trener og keeper for Soon 2.

Øreåsen har berga plassen i Østlandsserien, og stilte derfor med en blanding av ungt, gammelt, brukt og lite brukt. Omtrent det samme laget vi møtte på bortebane, men med et par svært lovende unngutter fra G17-laget var med.

– Det er jo denne veien vi også må gå, så nå er det klart at vi kjører igang et G15-lag neste sesong, så tar vi de neste trinnene etterhvert. Innebandy er noe alle vil drive med, og det skal vi få til sier en fornøyd Fredrik Holst etter kampen.