Kalendergutta

Som den gniene Onkel Skrue jeg er, ble jeg tent på ideén om å lage en kalender for 2011. Det er klart vi skal ha kalender med lettkledde innnebandy gutter. Om ikke det er salgbart vet ikke jeg … Dessuten passer det som et ledd i markeringen av 20 års jubileét som er i 2011. Vel egentlig neste sesong, siden klubben ble stiftet 4/9-1991, i brakka på Gardermoen av alle ting. Men hele 2011 blir en fest for Innebandy gutta fra badebyen.

Jeg hadde satt pris på om de som stiller som kalender gutt kan gi beskjed til meg, slik at jeg vet hvordan vi skal legge det opp. Vi bør ha minst 12 barske menn som stiller. Vi har allerede minst 3 stk som har sagt seg villig.

Fotografer og produsenter for kalenderen blir:
De som vokter garntørka og han som står på snippen og fisker. Altså Roggan, Øwre og Fredde.

Send mail om noen ønsker å forhåndsbestille. Det blir begrenset opplag.

Be the first to comment

Leave a Reply