Treningskamp mot Råde: Mye å ta tak i for Solberg

Parketten var glatt, Vi spilte med sola i øynene, dommern blåste bare en vei, vi manglet flere spillere, det var vår første kamp i år, nye rekker, vi hadde stang ut…

Unnskyldninger er det ingen problem å finne på, men når sant skal sies var det heldigvis Råde som hadde stang ut. Og parketten kan neppe ha vært glatt, for de vasket jo gulvet med oss. Løpt i senk, rundspilt og nærmest rundpult. Vi tapte så det sang og det er nok å ta tak i for vår eminente coach.

Uansett er det deilig å være i gang. Taktikken vår med å spille uten taktikk fungerte svært dårlig og vi var rustne i både mottak og pasningner. Det blir viktig opprettholde stort tempo (så stort vi klarer) på treningene fremover og kanskje drille inn et par faste mønster både offensivt og defensivt.

Takk til Råde og dommerene som gjorde dette, tross juling, til en hyggelig tirsdagskveld.

Be the first to comment

Leave a Reply