Sesongen åpner med bortekamp i krympet serie

Så er 2012/2013-sesongen snart blåst igang. Soon møter Selbak borte i årets første seriekamp i 2. divisjon Østfold. Kampen spilles søndag 23/9 klokken 14.30 i Kongstenhallen.

Soon stiller med et lag satt sammen av den eldre garde og en gruppe yngre og lovende talenter. Trenerteamet med Håvard Jørgensen og Fredrik Holst er godt fornøyde med oppkjøringen til årets sesong. Førsterekke og andrerekke er tatt ut på grunnlag av prestasjoner på trening.

«Selbak er et lag vi har hatt godt grep på de siste årene. At de har rykket opp til 2. divisjon sier oss jo egentlig ingenting siden man ikke vet hvorfor.» Dette sider Lagleder/reservekeeper/back Andreas Øwre i en kjapp kommentar.

Årets serie består av 7 lag. Soon skal møte alle lagene 3 ganger.

«Nå består 4.divisjon av 5 lag, 3.divisjon består av 6 lag og 2. divisjon har 7 lag. Man trenger ikke å være mattegeni for å se at det kunne blitt to divisjoner med 9 lag, og en reell serie der man faktisk kan rykke opp.» Sier Øwre i nok en kommentar, og legger til:

«Vi kommer til å foreslå en endring i dette opplegget mot krets og forbund. Akkurat nå må vi begynne å vurdere spill i Akershus igjen dersom man ikke gjør noe.»

 

Be the first to comment

Leave a Reply