Vaktduell og prøvespill

Fire eminente vakter kjemper om plassen i døra. Men denne gangen ble det litt annderledes. En ute med senebetennelse (hele sesongen … ?? Men håndbak på bryllupsfest er han ram til …), en som har visning på huset sitt (hver eneste onsdag ….), en som hadde syke barn og en som var syk selv. For at treningen skulle bli så effektiv og bra som den pleier å være, måtte visse knep gjøres.

En telefon til den syke Vakta. En utfordring og mannen var solgt. Her skulle det bli duell. En fisker i (m)ål mot en dreven førstelagsvakt. Det ble jevnt. Etter en tidlig ledelse til undertegnede rullet det to krabber rett inn tegna. Mellom beina og ydmyket til det ytterste. Men fikser’n reiste seg (antageligvis for ofte). Det hele endte med to 6-5 seire til Fisker’n og en 3-2 seier til Vakta. Noen vil hevde det ble 3-1, andre igjen var sikre på at det var 3-2. Legger man til de 3-4-5 målgivende passende til fisker’n var det liten tvil om at jeg kom hjem med et fåreglis …. og tittelen ukens Vaktminister.

Det skal legges til at begge duellanter stilte til dyst med feber.

Prøvespill
At Soon Innebandyklubb satser hardt i sin comeback sesong er det liten tvil om. På onsdagens trening kom den sjette kandidaten for å prøve å overbevise trener HP om at han er verdig i en plass i det celebre selskapet. Spilleren er en typisk kjempe. Han viste god kontroll bakover og var også svært delaktig i den offensive satsningen til det gule laget. En spiller som definitivt vil styrke stallen. Kontrakt er tilbudt. Av redesel for at klubber i høyere divisjoner skal snappe gullfunnet, velger vi foreløpig å ikke gå ut med navn.