I kveld skal det lages Geitost

Geitene fra Råde kommer på besøk i Grevlinghallen onsdag kveld. Etter at Greåker overhvølet oss forrige kamp er gutta sugne på revansje. Denne gangen er det vi som skal Høvle ost.

Geitene skal melkes for det de måtte ha av offensive påfunn. Deretter skal vi yste in mål, slik at vi til slutt ender opp med en deilig skive med høvlet geitost på vafflene Brita lager om Gladlaksene kommer. Geitene var jo det første dyret menneskene lærte å utnytte (økonomisk i landbruket vel og merke).

Råde står i liket med oss med en seier og et tap. De har i likhet med oss tapt mot Greåker. Det kan bli et jevnt og morsomt oppgjør dette, der det ikke er umulig at en gammel kjenning stikker innom. Geita fra Bossumskogen meldte mulig ankomst på telefon i går.

Kommer:

 • Roger’n
 • Øwre
 • Roffe
 • Per
 • Truls
 • Pär
 • Frode
 • Pål
 • Martin
 • Anders
 • Hans Petter
 • Sindre
 • Fredrik
 • Hebbe

Kommer ikke

 • Carsten – I Spania
 • Owe – I Sverige
 • Kristian – i Bergen

Be the first to comment

Leave a Reply