Vi må tøre å blø for lag, ære og Soon

>Sesongen som begynte med en grei seier har tatt de unge menn fra badebyen ut på skuffelse etter skuffelse. Nå er det på høy tid at kjerringa reises. Solberg tenker nytt og vi får håpe det er noe i det Nils Kjær nevnte i sin tid:
«Det er den som farer vill som finner de nye veier.»

Borgen kommer på besøk i Grevlinghallen onsdag kveld. Til tross for at laget ligger sist  og ikke har maktet å sanke et eneste poeng hittil i år, har mange av tapene deres vært knepne. Like vel, dette er en kamp vi skal, bør og må vinne.

Følgende spillere har meldt sin ankomst:
Andreas Øwre
Roger Sæther
Per Gunnar Toftner
Rolf Harlad Solberg
Carsten Syvertsen
Frode Martinsen
Pär Fridén
Owe Lindén
Fredrik Holst
Sindre Sekkelsten
Hans Petter Kleven
Thomas Hebæk

Følgende spiller har meldt avbud:

Be the first to comment

Leave a Reply