Spennende serieinnspurt

Etter at vi har fått orden på rekkene og blitt litt mer samspilte enn ved sesongstart kan det faktisk se ut som om målet om opprykk er innen rekkevidde. Med seier i de to siste kampene (en på walk over mot Sarspsborg G19) er vi oppe på en fjerdeplass med 9 poeng. Foran oss ligger Råde 2 med 11, men med én kamp mer.

Det er opp til oss selv
På lørdag møter vi Råde i deres siste og vår nestsiste seriekamp. Dette betyr at vi med seier i denne kampen faktisk kan avgjøre et opprykk i siste seriekamp hjemme mot St. Croix G19-lag. Havner vi på tredjeplass bak Sarpsborg G19 og Greåker 2 er vi klare for 2. divisjon.

Vel, det er mye som skal klaffe for at dette skal skje. Vi kjørte over Råde2 i ti minutter på hjemmebane, så sa det stopp og vi tapte 3-7. Årets dårligste kamp, og et varsel om at ingenting skal tas for gitt i innebandy. Ifjor endte borteoppgjøret uavgjort etter at scoringen vi fikk i sluttsekundene ble annullert av «Grill & Wiener» av grunner vi enda ikke har skjønt.

På lørdag er det i alle fall klart for revansje. Rånetassene fra jordet sør for Moss og nord for Glomma skal få smake litt god gammaldags maling. Håper vi…

5-0 over Sarpsborg G19
Vi var klare for kamp, det samme var papp-produsentene fra Glomma. Men ikke mot oss. Gutta valgte tribunen på siste seriekamp i Eliteserien, der det hele ble avgjort. Sarpsborg vant serien og vi tok to poeng mot et lag som ikke stilte.

Vi takker og bukker for den, men hadde vel satt større pris på å spille kamp. Det er jo det vi driver med.

5-2 seier over Borgen
Vi sleit tidvis mot Borgen sist lørdag, men Coach Solberg viste seg fra sin beste side og avgjorde kampen med to knallscoringer.

I målet storspilte Roger, og Håvard som har tatt plassen som høyre løper viste hva kombinasjonen hurtighet og styrke kan tilføre et innebandylag. Nå gjenstår det bare å sette ballen i mål så kan debutsesongen krones med et stort smil. Martin viser også at spilleforståelse er noe man enten har anlegg for eller ikke. På sikt vil vi nok se denne gutten på sentral plass. Pål begynner også å få dreis på sakene, han var en liten centimeter eller to unna scoring på lørdag.

Kristian «Druser’n» Bjaberg var scoringskåt, men en god Borgenkeeper og litt klabb og babb ga ikke samme uttelling som hjemme mot Selbak. Uansett så er Bjaberg ett friskt pust på årets lag. Det samme gjelder for «samspiltrekka» Pär, Frode og Sindre. Godt spill og gode kombinasjoner ender alltid i mål med disse gutta.

Hans Petter «spella ballen» Kleven er som alltid der han skal være. Rett mann på rett plass til rett tid. Setter en klassescoring og hadde vel tre i stålet rundt keeper.

Vi syns Borgen spilte bra – årets resultater juger en del faktisk. Dette laget er bedre enn det man skulle tro. Vi ønsker dem lykke til neste sesong.

Så hva skjer ‘a
For å få det hele i perspektiv tok vi en telefon til Westreng i Østfold Bandykrets. Han kunne fortelle oss at man ikke helt vet hva som skjer, men at man har planer om å satse mer på 2. divisjon neste sesong. Inneværende sesong er det 7 lag i 2.divisjon – det burde vært minst 8 ifølge Westreng.

Videre så sysler man med tanken om å utvide 2.divisjon til 10 lag, og da er det flere lag som blir med opp. Så vi kan med andre ord være på vei oppover til mer heder og ære uansett hvordan vi gjør det i årets sesong. Vel, som kjærringa sier:

Vi får se om det blir noe på deg i helga da vettu.

Råde 2 – Soon
Kampen spilles i Rådehallen klokka 13.00 lørdag 12/3 – tilskuere er hjertelig velkomne.

Be the first to comment

Leave a Reply