#7 Truls Larsen

Truls er mannen du kan stole på. Han gir alt i alle kamper, og spiller med hjertet utapå drakta. Har en spillestil som ingen andre kopierer etter han – sannsynligvis er dette forløperen til Zorrokidsa. Larsen er kaptein på laget og sjef på sidelinja hvis han har brukket noe (og det har jo skjedd).

• Lag: A- laget#7 Truls Larsen
  • Kallenavn: «Mannen med Ljåen»
  • Født: 1970
  • Posisjon: Keeper / back
  • Sesonger:
  1. Alle sesonger Soon har spilt
  2. 2008/2009
  3. 2009/2010
  4. 2010/2011
  5. 2011/2012 – KAPTEIN
  • Moderklubb: Soon
  • Andre klubber: Ingen
  • Andre idretter: Fotball
  • Andre verv i klubben: Skaffer alltid sponsorkroner

Trenerteamet sier

Hva skulle vi gjort uten Larsen? I alle kamper der han ikke er med og kjemper er det ekstra tøft bakover. Truls gir alt på trening og på kamp, skyter hardt og uventet, legger krempass i «dypet» med millimeterpresisjon og koser seg når han kan kjøre «den gode gamle».

1 Kommentar

1. >Truls er enhver keepers store mareritt. Han er totalt uforutsigbar, kan skyte med kølla i de mest obskure posisjoner, plutselig tar han et raid fra eget rundvant til å plutselig stå og styre inn et innlegg på hjørnet av keeperfeltet. Pasningene hans fra egen sone opp til fiskesjefen (Lille Julaften) er grusomme: Du kan enten ruse ut og satse på at du når ballen før fiskesjefen lapper til, eller så kan du stå der og satse på ta han bommer…

Truls er en veldig hyggelig kar og han ordner alltid bra priser på skruer, plank, gips og isolasjon.