For en innsats, for en lagmoral, for et lag

lagSlevik var gjester i Vestby Arena denne tirsdagskvelden. Et Slevik som er av de aller beste lagene i serien. Et lag som kan spille pasninger og har teknikk og skudd på plass. Men gutta våre har vist stor fremgang denne sesongen, og ikke minst begynner de virkelig å stå sammen som et lag. Nettopp arbeidsmoral og lagmoral, var det vi ble enige om å hente frem for å gi gjestene kamp. Som nåværende Elite-trener for Slevik så ofte har sagt, innsats slår klasse. Gutta gikk fryktløst til verks og rett i angrep med voldsomt tempo. Dette satte standarden for resten av kampen. Det ble en kamp med stort tempo og mange dueller. Vi tok ledelsen tidlig i første, da Lukas jobbet seg frem til en dobbeltsjanse og satte den. Slevik reduserte, men sekunder før perioden var over var Sander våken i det Slevik byttet. Rett i angrep for backen og rett i kassa for ballen.

2. periode fortsatte i samme stil. Vi sank nok ubevisst noe dypere for å trygge ledelsen og Slevik kom til mange sjanser. Kristian stod som en vegg og fikk god hjelp av et hardt arbeidende og tøft forsvar, ja forsvarspillet til angrepet var det heller ikke noe å si på. Og vi var farlige på kontringene, som det ble en del av. Synd ikke Fredrik sin volley ble godkjent, men spillet var ikke blåst i gang, så helt greit. Slevik reduserte etterhvert og kampen endte tilslutt uavgjort 2 – 2.

Trenere og lagleder er helt oppriktig stolt over arbeidsmoral og innsatsen i denne kampen. Gutta har fortjent juleferie nå, men den tar vi først om et par uker. I morgen er det ny trening med mulighet for å utvikle seg ytterligere. Grattis gutter, dette var sterkt.

Be the first to comment

Leave a Reply