To nye sponsorer inn

Vi er i et fantastisk driv om dagen og kan gledelig informere om at vi har fått inn to nye sponsorer som skal hjelpe våre spillere og klubben å utvikle seg videre. Vi takker masse for støtten og gleder oss til samarbeidet.

regnskapsringen_logo

Regnskapsringen Soon leverer løsninger tilpasset kundenes behov. De ønsker å være et alternativ til de store aktørene på markedet, og legger stor vekt på personlig kontakt og oppfølging overfor sine kunder. De holder til i hyggelige lokaler i Son Sentrum – på brygga.

 

mediabuy-no-backgroundMediabuy Norge AS er et lite og hyggelig markedsfirma og salgsselskap som holder til på Sletta Næringspark i Son. De hjelper ulike oppdragsgivere med markedsføring, salg, kundeservice, kursvirksomhet og opplæring av salgspersonell.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply