Satt på plass

IMG_4999_1G01/02 startet 2015 med returmøte mot Slevik. Denne gangen borte i Gressvikhallen lørdag 3. Januar. Etter fjorårets siste kamp, som endte med uavgjort, var begge lag lystne på «revansj». Grevlingene manglet et par mann, men stilte likevel mer en godt nok rustet til å ryste erfarne Slevikspillere nok en gang. Slevik stilte etter sigende med sitt beste mannskap, noe som tydet på at Grevlingene ikke tas lett på. Gledelig for den ferske gjengen at matchingen blir skikkelig.

I forkant av kampen visste vi godt som måtte til. Innsats, tæl, tempo og ytterligere innsats. Kampen startet bra og etter litt føling frem og tilbake tok vi føringen gjennom vår reservekeeper. Flott arbeid og kampen fikk en ideel start i våre øyne. Slevik reduserte og tok fortjent føringen før perioden var over. De virket litt mer sutlne enn våre gutter, og vant duellene jobbet litt hardere. Når de i tillegg kunne skilte med glimrende teknikk og ogdt samspill, kom vi litt bakpå.

IMG_4992_1

I pausen ble vi enige om at innsatsen måtte opp, og kollektivt press på deres ballsikre backer måtte til. Vi gikk ut i meget bra tempo og vi brøt angrepene før de egentlig kom i gang. Reduseringen til 4-2 var et faktum og Grevlingene genererte mange fine sjanser for å nærme seg ytterligere. Slevik svarte, og vi ble litt for tafatte i press og i forsvarsspill. Hjemmelaget økte ledelsen både en, to og tre ganger.

IMG_4999_1

Gutta skal ha kred for innsats og vilje. Likevel var det noe som manglet kampen gjennom. De tre rekkene fungerte ikke optimalt og instrukser ble ikke fulgt tilfredsstillende. Innsatsen var på plass, dommerne var gode og motstanderne enda bedre. Slevik tok en fortjent seier, men gutta skal ha skryt for at de ga plankegjengen god motstand.

IMG_5004_1 IMG_5001_1 IMG_4981_1