Dårlig betalt for herlig innsats

7 En særdeles aktiv helg med trening fredag, kamp lørdag og kamp søndag ga ikke den uttellingen man muligens hadde håpet på. Men for en fremgang og for en innsatslaget legger ned.Vi nærmer oss stadig og var fullt på høyde med begge motstandere spillemessig. Med litt større presisjon i avslutningene og litt justeringer bakover, kunne det fort blitt bedre uttelling. Gutta leverte varene også denne gangen og spillet bedrer seg fra kamp til kamp. Allerede tirsdag får vi mulighet til å møte Øreåsen igjen, denne gangen hjemme i Vestby Arena. Om spill og innsats er på topp også denne gangen, blir dette skikkelig moro. Lørdagens kamp endte med 6-1 tap for Greåker, mens Øreåsen snudde 2-3 til 5-3 seier mot oss. Det var to gode lag vi møtte og vi tar med oss all erfaring videre.

4 5

 

IMG_1119

Be the first to comment

Leave a Reply