Arvika – Avreise og fremkomst

Turen til Arvika gikk som planlagt og kanskje enda bedre. Vi rakk både en og to stopp før vi var fremme til booket bord og pizza på The Oven kl 1930. Utmerket service og glimrende Pizza, selv om kanskje ikke alle var like fornøyd med den som undertegnede. På restauranten ble vi møtt av treneren til våre motstandere, Peter Taylor, som hadde lagt inn et ekstra pass, for å være helt klare til morgendagens kamp mot oss. En herlig og blid kar som kunne fortelle at både han og gutta gledet seg til kampene og å bli bedre kjent. Returoppgjør i Son var mer tenktelig enn utenkelig. Moro. Nøkkel til «hotellet vårt» ble overrakt og vi fant oss fort tilrette på Agneteberg skole. Det lille som var igjen av kvelden ble brukt til ballspill, lek og moro. Gutta fikk litt frie tøyler i gatene i Arvika og på et senter i løpet av dagen og alle kom tilbake til avtalt tid. Dette lover godt for en herlig lørdag og like herlig søndag.

Be the first to comment

Leave a Reply