Arvika (Ekeberg) – Dag 2

Man kan undres om ikke godeste lagleder Røykenes gikk på en liten forsovelse søndag morgen. Likevel var han en kaffe rikere allerede før vi andre hadde rukket å tenke annet tannpuss. Men han ble avslørt av en lett dis foran sola til frokost. Likevel … etter frokost var det såpass tid at han rakk henge den opp … litt etter fuglene denne gangen. Æren for at han hadde litt fritid godsrkives gutta, som ryddet ut og pakket sammen lenge før kl 0900. Herlig gutter …Ny dag, nye muligheter. På gårsdagens treningsøkt hadde jeg hintet til storfint besøk av ingen ringere enn kongen av Charlottenberg, Kapteinen av Arvika, Lagspilleren av Slevik og ikke minst teknikkeren på norske landslaget. Kicken kom ikke, trodde vi, men gutten lot kompiser i stikken og stod utenfor hallen og slapp ikke inn (låst dør og jeg var for opptatt med å spille back med Simon til å høre telefonen) …. Tror du ikke kungen … i mine øyne … likevel valgte å gjøre et nytt forsøk allerede på vår treningsøkt 10.00 søndag morgen.

Han nøyde seg ikke med å si hei, vise ansikt og fortelle hva som må til for å nå langt. Nei, han ville gjerne holde treningsøkten også. RESPEKT, ville enhver pizza-restaurant i Arvika … og Charlottenberg ( 93-an ) for den sakens skyld ha sagt. Jeg er enig. Med seg på økten fikk han den meget dyktige coachen for Arvika’s 01-lag Melvin. Vi tror og håper gutta fikk med seg masse inspirasjon og iver etter økten, og tar jeg ikke feil plukket vel både Coach Larsen og Coach Holst opp et par triks.

IMG_6590_1

IMG_6599_1

IMG_6637_1

IMG_6602_1

Etter litt kort hvile, med innebandy-hæpping selvfølgelig, var det klart for kamp. Vi var klare for å gi gass fra starten. Nok en gang tok det første byttet oss litt på senga … og vertene tok ledelsen. Vi hevet oss spillemessig og var fullt på høyde med motstanderne resten av perioden. Forskjellen var rett og slett at de vet hvor målet står, mens vi vet omtrent hvor målet står.

IMG_6702_1

I andre periode ville vi gi de enda mer kamp, og vi startet med en «rakkarøkare» fra Fredrik, men Arvika svarte og vi falt noen hakk igjen. Likevel, det vi presterer av spill er bra.

Tredje perioden forsatte litt i samme stil. Vi produserer muligheter og er ikke langt fra å være på høyde med våre motstandere … også i målprotokollen denne gang. Oscar setter en, assistert av Oliver, mens Kasper kriger seg gjennom og viser at han også gjerne ville treffe krysset.

Kampen ender med solid 12 – 3 seier til vertene, men vi henger ikke nevneverdig med hode av den grunn. Vi velger å ta med oss noen kloke ord fra både trenere og foreldre hos motstanderne … «hadde dere hatt bedre avslutninger, kunne dette blitt riktig så jevnt for spillemessig var det jevnt». Alle gutta legger ned solid innsats og gir alt .. og litt til for laget. Dette lover godt. Husk råd fra «Kungen» … trene teknikk og skudd hele tiden, også i stua 🙂

Rett etter kampen stod det klart med korv og brød så vi kunne rekke NM-finalen. Vertskapet leverte til 20 i stil (og da snakker vi ikke Bokløv, men god gammeldags Wirkola stil). Tusen takk for herlig vennskap. Dette skal vi bygge videre på.

Turen til Norge og Ekeberghallen gikk som smør i solsteika en søndagsettermiddag. Vel fremme ble vi møtt av Slevik’s supportere, som ikke bare tok oss bra i mot, men også hadde sørget for egen NM.finale t-skjorte til alle gutta. Snakk om herlig klubb. Da er det lett å heie disse frem til GULL. Joda, de bidro litt selv også. Tidvis glitrende spill, og tidvis spill for publikum (slippe motstanderne delvis innpå). Men når sant skal sies, det var aldri noe tvil hvor gullet skulle havne. Jeg velger å sitere banens gigant (i mine øyne) Stræte, fra et intervju i forkant av finalen; «Dette er et lag vi slår 100 av 100 ganger …» pocket 056_1 pocket 062_1

pocket 068_1Takk til alle som har bidratt til en fantastisk helg for gutta våre. Takk også til gutta, som har vært en viktig bidragsyter.

Bildegalleri dag 2

Denne bildekrusellen krever javaskript.