#2 Per Gunnar Toftner

Per Gunnar er lagspilleren framfor noen. Verdens snilleste innebandyspiller – rolig som skjæra på tunet, rett og slett en tydelig lederskikkelse på laget. Rutine og meget godt blikk for spillet gjør Per Gunnar til en spiller vi alle stoler på. Og så ser han jo så forbanna snill ut da – men han er tøff og fair.

 • Lag: A-laget
 • Kallenavn: «McDreamy»Per Gunnar Toftner - Svigermors drøm AKA McDreamy
 • Født: 1971
 • Posisjon: Forsvar
 • Sesonger:
 1. Utallige fra gamle dager
 2. 2008/2009
 3. 2009/2010
 4. 2010/2011
 5. 2011/2012
 • Moderklubb: Soon IBK
 • Andre klubber: Ingen
 • Annen idrett: 

Trenerteamet sier:

Hvis det var mange single gutter som «McDreamy» hadde blitt lite damer på de vanlige og mer dødelige mannfolka her i verden. Storsjarmør, løpsmaskin, skyter meget godt, legger krempasninger og kjører Volvo. Hva mer kan man be om?

4 Kommentarer

Leave a Reply