Gjensyn med gamle kjente

Årets første kamp står for døren. Det ble ikke mot gamle kjente i Vestbyhallen.

Vi utfordret jo 4. divisjonskollega Råde 3 til kamp for litt siden, men disse måtte trekke seg grunnet … tja ikke vet jeg om det var frykt, eller om det var deres trang til å se den vanvittig spennende 0-0 kampen til ManU i CL. Uansett, vi sikter mot toppen og har fått førstelaget til Råde på gli. Et lag som består av mange gode unge spillere, og som er en av favorittene til å rykke opp til Østlandsserien. Råde tapte sin første seriekamp mot et annet lag bestående av juniorer med vanvittig mye rutine, Slevik Ballklubb.

Råde består ikke utelukkende av raske unge spillere. De har også endel rutine fra Soon IBK med på laget. Det blir et gledelig gjensyn med den kranglevorene naboen til treneren vår, Geir Larsen. Lille, snille Atle Repstad Andersen blir det også herlig å plukke ballen fra.

Vi forventer en kamp der vi skal jobbe hardt for å dra ned tempoet. Roger’n tetter bak, Owe debuterer med to mål, HP legger på med et par, selv har jeg også tenkt til å teste nettmaskene et par ganger. Ellers regner jeg med et og annet skremmeskudd fra kjempene. Vi møtes vel i hallen sånn at vi er ferdigskiftet til 2045.