Innebandyfest i Grevlinghallen

11165307_10152980655741478_2229244032190709498_n-2Soon IBK’s G01-02 lag inviterer til innebandyfest i Grevlinghallen når de arrangerer All-Star-lørdag den 6. Juni fra 13.00 -17.00. Her blir det oppvisning fra de lovende talentene, internkamp og oppvisningskamp mellom Gamle helter fra Soon (x-landslagsspillere) og nåværende landslagspillere fra Eliteserieklubben Tunet IBK. I tillegg blir det mulighet for alle å prøve (kjøpe) litt utstyr fra vår leverandør Norges Bandysport og teste ut sine ferdigheter på banen. Speed-shooting, presisjonsskyting, straffe på Norges landslagskeeper med mer ….

Vi selger også brus, kaffe og kaker og det blir mulighet til å vinne premier. Ta med store og små og stikk en tur innom. Dette blir show.

Program:
13.00 – Åpning
13.15 – Skills konkurranse
14.30 – Stars vs Old Stars
15.00 – Prøving av utstyr og skills for ALLE
16.00 – All-Star kamp

Konkurransene:
Speed shooting – 4 poeng
2 spillere fra hvert lag konkurrerer om å skyte hardest. Tre skudd hver, hardeste teller. Bonuspoeng til det laget med den spilleren som skyter hardest.

Speed kasting – 2 poeng
Keeperene konkurrerer om hvem som kaster ballen hardest. Tre kast hver.

Presisjonsskyting – 4 poeng
2 spillere fra hvert lag får 5 skudd hver seg til å treffe flest blinker (4 stykk). Bonuspoeng til det laget med den spilleren som treffer flest.

Pasning – 2 poeng
2 spillere pr lag passer med hverandre mellom kjegler. Flest mulig passninger på 30 sekunder

Hurtighet med ball – 4 poeng
2 spillere pr lag skal ta seg hurtigst rundt 4 kjegler. Bonuspoeng til det laget med den spilleren som er raskest

Kjegleløype på tid – 2 poeng

1 spiller pr lag skal ta seg hurtigst og feilfritt gjennom en hinderløype.

Triksing – 2 poeng

1 spiller pr lag skal trikse flest på et halvt minutt

Shootout – 3 poeng
3-5 spillere fra hvert lag skal ta straffer mot keeper. Alt er lov og bonuspoeng til den spilleren som har «best-in-show» straffen.

All-Star kampen
Lagene spiller mot hverandre i 2×20 minutter.

Dommer:
Jonas Berg

Lagene:
Team Norman
Trener: Mads Normann
Manager: Truls Larsen/Andre Sveen
Keeper: Kristian Brevik/Jørgen Røykenes
Backer: Pan Rasch, Mikal Manskow, Sander Olsen
Løpere: Stinius Langvik-Hansen, Oscar Røykenes, Henrik Norden, Viktor Aareskjold, Markus Jacobsen

Team Jansson
Trener: Ole Martin Skau Jansson
Manager: Fredrik Holst