Lovende Trenerduo klar for nye Grevlinger

Det er med stor glede vi kan presentere et nytt trenerteam her hos Soon IBK. Duoen vil, under visse forutsetninger, ta over den nye hærskare fremmandstormende Grevlinger bestående av spillere fra 2003 – 2005. I tillegg vil det være mulig å dra nytte av deres kompetanse og engasjement også blant de andre lagene.

Vi gleder oss til kommende sesong.

coach_03_04

Eirik Skovdahl
Erfaringer:
Trener: Ubeseiret som trener for Øreåsen G12. Hjelpe og ferdighetstrener for gutter på vei opp til A-laget
Spiller: Spilt på Øreåsen, har seriegull i G17 og G19 med Sarpsborg og har spilt på A-laget til Soon IBK
Annet: Hatt innebandy på Wang Toppidrett

«Som spiller er jeg en som liker å ha ballen og slå mange pasninger i laget. Ellers prøver jeg og gå foran som et godt eksempel på banen. Som trener er jeg rolig og rettferdig med hovedfokus i tekniske ferdigheter, lagspill og samhold.»

Stian Jørgensen
Erfaringer:
Trener: Hjelpetrener Soon IBK G01
Spiller: Eget produkt fra Soon IBK. Debuterte på A-laget som 15-åring i 2. Divisjon Østfold og var en viktig bidragsyter fra første kamp, både som målscorer og ikke minst tilrettelegger
Annet: Lederkurs, barn og unge i fysisk aktivitet. Hatt tilsammen over 100 timers praksis i skolesammenheng

«17 år gammel fra Son, og trives best som ballfordeler i midten. Har spilt Hockey i syv år og innebandy i fire.»