Satt på plass

Ja, det er visst forskjell på et av de bedre 2. divisjonslagene, og vårt 4. divisjonslag bestående av lovende vanvittig rutinerte juniorer. Vi hang brukbart med i 2 perioder, men så ble det bråstopp. Trenerens «rokkeringer» hjalp heller ikke.

Men bevares, det var deilig å spille kamp igjen. Hebbe debuterte med en sterk kamp i en vanskelig senter rolle. Av treneren ble han kåret til vår beste debutant. Av våre andre debutanter leverte Owe to målgivende pass (den ene en perle) og et anullert mål. Liptak, som igjen var å se i Soonsdrakt satt vårt første mål kontant i nettaket, mens Holst fikk æren av å trille inn Kungen’s ferdigscorte pass. Coach Roffe kåret Roger og undertegnede som Soon’s beste. Nå er vi i gang igjen-

Vi takker Råde for at vi fikk muligheten til å spille en kamp før alvoret starter. For coach Roffe er det nok masse å ta tak i etter en slik kamp.

2 Kommentarer

  1. >Vi kan jo lære litt av de byttene vi gjør i løpet av kampen. Dette var riktig nok en treningskamp, men jeg føler vi bør prøve å spille med faste jevne rekker slik som vi startet med. Flott om vi også fikk kjørt dette på treningen i dag også. Ellers synes jeg alle jobbet meget bra. Undertegnende kunne vært mye mer aktiv, men ryggen setter en liten stopper….jeg kommer sterkere tilbake.

    Vi baksnakkes!
    Mvh
    Carsten

Leave a Reply