Full fres fra første stund

Herrelaget har jobbet hardt i sommer for å stable på beina et lag som kan bite fra seg og være med å bringe Soon IBK til gamle høyder. På bakgrunn av klubbens vekst blant de yngre, har den sportslige ledelsen sett det som svært viktig å få på plass et etablert herrelag. – Våre eldste unggutter begynner allerede å bli så dyktige og store at vi er nødt for å ha på plass et lag de kan se frem mot å komme til.

kan leder Andreas Øwre fortelle oss, og legger til at det er derfor det brukes litt ressurser til dette. Soon IBK har vervet flittig og er veldig fornøyde med de som er kommet inn. Med tre nye svensker inn, Jayson Klit, Dennis Zirath og Fredrik Roslund, er utenlandskvota fylt, mens vi har hentet inn sterke navn som Andre Sveen og Anders Johnsen fra Tunet, begge med fortid i Soon IBK. Fra Hockeylaget Frisk/Asker har vi landet backen Thomas Doherty og vi har også fått kraftpluggen Marcus Hildingsson som kan bidra med litt muskler i forsvaret. I tillegg har vi samlet flere tidligere veteraner og fått igjen noen av de yngre gutta som har utviklet seg gjennom G15 laget til Jo Krogh i sin tid.

Thomas Doherty og Jayson Klit, to nysigneringer som vil være med å løfte Soon IBK.

Det jobbes også med å få på plass en trener/lagleder, men vi har stor tro på vi har en på plass allerede denne uken.

Første trening er tirsdag kl 20.00 Vestby Arena, men noen av oss tjuvstartet denne søndagen (11 stk).
– Litt rusten, men dette kommer seg og jeg gleder meg til å bidra på Soon, kunne Doherty, fortelle, som trolig inntar en rolle i forsvaret til Grevlingene.

– Kondisjonen må jeg gjøre noe med, kommenterte Klit etter sin økt, men han viste glimrende teknikk og vi vil tro den nye svensken med fortid i Borås, kommer til å finne seg godt tilrette i en fintspillende løperrekke.