De unge briljerte, de nye briljerte, ja til og med de gamle var gode

En herlig første treningsøkt for herrelaget er unnagjort. Og hadde jeg lovord om dette laget før treningen, er de ikke færre etter treningen. Vi manglet riktignok noen, men de som kom bestod med glans. To av våre ny-gamle-signeringer fikk vist seg frem, og det de viste ville enhver trener vært fornøyd med, ikke det at vi har noen trener ennå, men den posten står neppe tom lenge.Anders Johnsen og Andre Sveen har begge fartstid fra Soon IBK for mange år siden, men har i mellomtiden funnet seg godt tilrette i Tunet, både som eliteseriespillere, andrelagsspillere og sistnevnte også som eliteserietrener. Men kommende sesong vil de fulltallige tribunene kunne nyte finspill fra gutta med Grevlingen på brystet.

IMG_9700_1

Hjemvendte Tunet-spillere, Anders Johnsen og Andre Sveen briljerte på trening

Det er også verdt å nevne at legenden Kleven, fortsatt vet hvor kremmerhuset skal lages, at Hockeyspilleren Doherty stadig tar nye steg i retning finspiller og arbeidsjern, at Jo’ern har teknikk og fart som få og ja man burde vel nevnt alle som stilte på denne treningen, for dette var bra. To meget gode keepere hadde vi også, i Roger’n og Kenneth. Vel for å være helt ærlig, var det vel tre meget solide keepere, da vi var så heldig å få låne G01 Keeper Kristian Brevik. Også unge Holst, altså Kasper viste en meget sterk figur. Dette lover godt for fremtiden i Soon IBK.

kristian_act

G14 keeper Kristian Brevik viste lovende takter på herretreningen

kasper_act2

G14 spiller Kasper Holst viste lovende takter på herretreningen

Skal vi trekke frem noe negativt, må det vel være at vi dessverre må klare oss uten to av våre prosjekterte signeringer, Dennis Zirath og Fredrik Roslund, i alle fall frem mot jul og at en tredje nysigerning, Marcus Hidlingsson er ute med skade en de uker fremover.

Likevel, vi blir definitivt å regne med fremover.