Trener klar, nye spillere inn

Nyervervelsen: Joakim Ottosson, Coach Pål Christensen og Sportslig Leder Fredrik Holst. Foto: Petter Andresen

Det sportslige utvalget har jobbet på spreng for å få på plass en sterk tropp og en sterk person som kan styre gamle og unge spillere i Soon IBK i riktig retning. Vi har allerede presentert 4 nye spillere (her og her), og tre nye har kommet, eller er på vei inn portene hos oss.

Pål Christensen (midten)

otto_cc_ssl

Pål «Shampo» Christensen er hentet inn fra nabokommunen. Han har lang fartstid både som spiller og trener i innebandy med Øreåsen. Han var i sin tid med å starte Øreåsen Innebandyklubb og har foruten å være spiller også vært trener eller lagleder for laget i alle divisjoner, fra 3. divisjon til Eliteserie.

Coach Christensen sine tanker og innebandy og klubbdrift er i tråd Soon IBK sin retning når det gjelder klubbutvikling, Vi er derfor veldig fornøyd med å få en kar av hans kaliber på laget. Det kan også nevnes at Shampo i sin tid som teknikker har spilt en turnering med Soon IBK.

Magnus Solmyr

IMG_0025_1

Magnus hadde en gjesteopptreden på en av treningene til Soon IBK. Det han viste der var absolutt bra, dessverre virket han bestemt på å spille for Ski Innebandy kommende sesong. At gutta tok godt vare på han på treningen kan det ikke være tvil om, for den lovende gutten hadde veldig lyst til å komme på flere treninger og bidra for Soon IBK. Magnus har tidligere spilt for Askim, Drøbak, HIT og for Fredrikstad i Østlandsserien. Han har også vært på landslagssamling for Norge sitt U19-lag. Vi tror Magnus kan bli en viktig bidragsyter for klubben allerede i år, men også mange år fremover.

Joakim Ottosoon (venstre for Coach Christensen)

Jokke, eller Otto om du vil, startet innebandykarrieren i Svenske Karo IBF, der han spilte fra 1998-2004, deretter har han spilt i Moss IBK, før han etter noen sesongers opphold har valgt å vise sine raske og tekniske ferdigheter i Soon-drakta. Vi gleder oss til å se Otto finne formen på banen og se hva han kan utrette med de riktige spillerne rundt seg.

Torjus Ugland

Vår høyreiste unggutt har vendt snuta hjem etter et lengre opphold i Bergen. Siste sesong før han dro, noterte den kontringssterke gutten seg for 17 poeng, bare poenget bak Kleven, på 10 kamper for Soon IBK i 2. divisjon. Vi er glade for å få hjem en som har kommet fra vårt eget hi, Grevlingen, og håper han kan bidra til sportslig suksess for klubben i tiden som kommer.