Glem pizza og kjøttkaker

Tirsdag klokken 2030 braker det løs. Det er hverken pizza, kjøttkaker eller EM-billett som står på spill. I Vestby Arena skal ekte, kjekke, spreke lokale-helter i aksjon. Det bør ikke være tvil om hva som burde priortieres. De lokale heltene fra et revitalisert Soon IBK tar i mot Halden i deres første seriekamp. Skal vi tro leder Andreas Øwre, er gutta helt klare til å gi både motstandere noe å jobbe mot og tilskuere noe å se på:
– Disse gutta har jobbet knallhardt i oppkjøringen, og blitt en sammespilt og velfungerde gjeng. God blanding av rutine og ungt blod og en union vilje til å gi alt for Soon, vil gi disse gutta mye å juble for frem mot et velfortjent julebord. Møt opp, støtt gutta. Kanskje på tide å dra i gang supporterklubben, Gladlaksene igjen?

Be the first to comment

Leave a Reply