Viste imponerende spill på parketten

Norges uttatte spillere viste intens og god innebandy

Når det norske herrelandslaget fant veien til hiet til Grevlingene var det storveis innsats, høyt tempo og tidvis stor innebandy som ble vist frem på parketten. 150 tilskuere, deriblant mange av våre yngre spillere fant veien til hallen denne onsdagen og etter kommentarer fra tilskuerne å dømme var de både overrasket og imponert over tempo og spill.

I pausene stilte Cheerleaderne våre, Grevlingene, i nye flotte drakter fra Teamdesign og danset og lagde show. I gangen fikk Hoeckyguru (og kommende innebandyspiller) Kristaps vist frem sine fine treningsprodukter. Takket være knallinnsats fra foreldre, var det ingen som gikk hjem på tom mage. Her var det nok kaffe og kake til enda flere. Takk også til Bakers for deres herlige boller og kanelsnurrer.

IMG_0998_1

Etter kampen trakk vi ut heldige vinnere av Termos (med kullfilter) fra Elmatica og Fatpipe kølle fra Norsk Bandysport. Som speaker denne dagen gjorde Mandy en herlig innsats.

Takk til alle som bidro til at dette ble et vellykket arrangement.

Noen linker fra pressen, hvor dere blant annet kan lese landslagssjef Andre Sveen sin oppsummering, synd ikke de lokale mediene fant veien til hiet.
En veldig positiv samling (sportsnorge.no)
Norges tropp til 4-nasjoners (sportsnorge.no)
Kriget om plassene (assisten.no)
Troppen til 4-nasjoners (assisten.no)

Be the first to comment

Leave a Reply