Drar i gang igjen

Soon IBK G01/02

Gamle og nye krefter i Soon IBK, prøver igjen å røske litt liv i klubben. Derfor har herrelaget igjen blitt nyetablert. Spillere fra den gylne 2001-årgangen danner stammen i laget, godt flankert av enkelte gamle kaldblodstravere.

Sportslig Leder for herrelaget har fått på plass et støtteapparat som skal dra gutta i riktig retning og ikke minst sørge for at det blir artig å spille innebandy i Soon igjen. Sindre Sekkelsten tar på seg Lagleder vervet og blir flankert av Eirik Skovdahl og Kasper Holst som vil fungere som trenere ved siden av Sindre.

Treningstidene er slunkne, men det får vi ta på egen kappe. Det ble bråbestemt å starte opp igjen, likevel har kommunen klart å rydde plass til oss i stor hall en gang i uken og tilsvarende i gymsal. Vi staser på at en god sesong og en voksende interesse rundt innebandyen i kommunen kan føre med seg frukter til neste sesong. I kombinasjon med ny hall i Grevlingen, bør det være lyse utsikter.