Seier i debuten

Det ble en herlig seier da Grevligene fra Soon gjestet St. Croix i Borgehallen i deres første offisielle match på en god del år. Soon stilte med to fulle rekker og en debutant i mål. Remi som ble overtalt av vår snartspilleklare spillende trener Eirik til å prøve seg i kassa for et par uker siden, har allerede opparbeidet (og fortjent) et kallenavn. Reflex. For et scoop.

En skikkelig lagseier og vi spilte alle mann som et lag. Skulle jeg dele ut plusser ville jeg gjort det til alle mann. Litt ekstra heder på nevnte Remi og Stinius, som var like rolig som gamlefar og Andreas som leverte pass på pass.

Stor takk til St. Croix for godt vertskap og tålmodighet da vi fortsatt trodde kampskjema var tingen. Takk til Nina i kretsen som gjorde sitt til at gamlefar rakk bli halvvarm i kroppen og takk til dommere som har glimt i øyet og kontroll på kampen.

Full kamprapport

1 Trackback / Pingback

  1. Nå skal vi danse – Soon Innebandyklubb

Leave a Reply