Første hjemmekamp

Da var dagen endelig kommet. Dagen da vi skal ta i mot motstandere og publikum i hopetall på våpr nye hjemmearena, Grevlinghallen. Kl 21.00 braker det løs. Mest sannsynlig vil de som blir å finne på tribunen vitner til festinnebandy med lekre kombinasjoner og flotte mål. Vi vant vår første kamp med store fine tall, men møter sterkere motstand i vår andre kamp. Borgen er kjent for å jobbe utrettelig og mye. Tross intensiv jobbing har Borgen åpnet serien med to tap. Får vi rull på ballen skal dette gå veien.

Vi kan med glede informere om at vårt sterke svenske ess, Owe Lindén, nå er spilleklar. Det blir spennende å se om svensken innfrir de skyhøye forventningene og rettferdiggjør sin lukurative kontrakt.

Hva tror så var ubeseirede trener om kampen?
«Vi stiller med samme lag som sist. Gutta gjorde seg fortjent til en ny sjanse. Vi fortsetter med rutine bak og i midten, det fungerte greit, men denne gangen skal det være full skjerpings fra start. Vi må opp et hakk fra Larkollen matchen. Borgen har to strake tap så vi skal ha det moro i kveld.»

2 Kommentarer

Leave a Reply