Ny hjemmeseier?

Julaften, Roger’n og co må nok en gang brette opp ermene for å forbli ubeseiret i serien. Motstandere i Grevlinghallen denne gangen er Halden. Et lag som har åpnet mildt sagt svingende. Etter en overbevisende 21-8 seier mot Larkollen i sin åpningskamp, møtte de umulig motstand i Råde, med vår egen Bossum i spissen. 12-0 tap på hjemmebane gjør at man kan lure på hvor man har dette laget fra fleskegrensa.

To spillere fra Halden har utmerket seg på poengligaen, disse må naturligvis tas godt hånd om. Med Liptak spilleklar vil forsvaret være styrket. Per, Truls og Roffe viste veldig gode tendenser i den forrige kampen, så oppgaven bør ikke bli umulig. Coach Solberg varsler endringer og maner gutta til innsats:
«Ja da er nesten kamp dagen her. Det er på tide og ta steget opp og skjerpe oss alle man. Det skal ikke være nødvendig med en TIME-OUT for at guttane skal våkne. Noen endringer vil gjøres utover i kampen. Vi har også en ny mann som kommer til å få prøve seg. Vær hyggelige som vanlig:). Sov godt, gå hjem tidlig fra jobben, spis lett og møt opp senest 2041»
Det hadde vært hyggelig med noen folk på tribunen også. Prøv å lure noen med. Vi kan tilby gratis inngang og feiende flott innebandy.

Be the first to comment

Leave a Reply