Julevurdering av spillerne

Lille Julaften og Julaften vurderer spillernes prestasjoner i kampene:

Soon – Askim

Roger: Står en meget god kamp. Flere klasse redninger og kan egentlig ikke klandres for noen av målene. Gode og raske utkast og er nær ved å bokføre nok et poeng på ett av disse.

Truls: Kjemper med nebb og klør. Litt passiv start, men jobber seg mesterlig inn i kampen.

Liptak: Står frem med stor ro og autoritet. Meget god kamp. Kan bli enda mer delaktig i det offensive spillet.

Per: Kampens ener. Kaptein med stor K. God igangsetter og glitrende defensivt.

Roffe: Sterk som vanlig og sparer ikke på kruttet. ( tøff i kropp uten å dra på seg 2 minuttere ) Spilte glitrende offensivt i første halvdel av kampen.

Owe: Trøblet i starten, gikk seg fast og det spratt ikke rett. Kom seg vesentlig sammen med resten av rekka i den andre halvdelen. 2 mål og tre pass er bra.

Hebbe: At han jobber vet vi, men nå scorer han også mål. Nok en god kamp av Soon IBK’s Patrick Viera.

Fredde: Slet med timingen på det meste i starten. Spilte seg opp,grossist på poeng.

Carsten: Nok en stor kamp av Julaften. Bøtter inn mål, tar løpene hjemover og er den roligste, cooleste spiller under press.

HP: I denne kampen viste HP hvor god han er. Drar av de han vil, spiller ball og skyter herlige dragskudd, noe kommunen får merke når de må lakkere stolpene.

Fido: Begynner kampen godt. Er farlig når han får ballen foran mål. Noen flere pass så blir det kanon. Får den utakknemlige rollen som midtmann, en rolle som var ny for han og trengs trening på.

Pål: Junior slapp til i slutten av andre periode og spilte deler av tredje. Vant ballen bra, og hadde et par farlige skudd på mål. Fikk for liten tid til å komme skikkelig inn i kampen. Litt coaching på posisjonspill, så blir dette meget bra!

Kjempene spilte en strålende kamp ( Liptak, Roffe, Per og Truls ), og skal ha det meste av æren for at vi vant med stor margin.
Fortsett med dette gutta!

1 Kommentar

Leave a Reply