Skader og slitasjer uten betydning

Til tross for mange skader og my slitasje i troppen er trener Solberg optimistisk før møtet med Råde.

– Dette blir spennende, men det er klart vi vinner. At halve laget enten er skadet, bortreist eller hos vår teamlege Vegard Fjærli, spiller ingen rolle. Vi har stor tiltro til Fjærli. I tillegg har vi bredde og god rutine på stallen vår.

Råde står med 3 seire og en uavgjort på sine fire første forsøk. En målforskjell på 50-13 tyder på et mannskap som bøtter inn mål uten at det går på bekostning av den defensive organiseringen. Soon på sin side har vunnet alle sine 4 kamper. 57-22 viser av vi er litt for målkåte.

Hvil dere i form i kveld. Husk masse væske er viktig for at kroppen skal virke optimalt.

7 Kommentarer

1. >Det er rare greier. Så fort det er snakk om tap, er det ingen oppdateringer her. Treningskampen som ble tapt ble heller ikke nevnt med resultat. Men det er klart det er flaut vettu, enkelte har jo til å med hatt flagget på brystet. Speiderne til elitelagene kommer nok i hopetall for å se en snart 40 årig krøpling leke seg i nedre skikt av seriesystemene.. 1/3 av kampene er unnagjort og man begynner å snakke om slitasje???

2. >Hvorfor er du så bitter? Er det misunnelsen over humøret vårt, over at vi i en alder av nærmere 40 fortsatt holder et anstendig nivå, eller over at vi har en blogg-side som vi benytter for å bygge opp lagmoral og samhold? Hvorfor piner du deg selv med å lese alt «sprøytet». Og sist men ikke minst, hvorfor er du en a-typisk blogger – en sånn type som aldri klarer å stottre ett eneste positivt ord, en som bare spyr ut eder og galle uten å tilby noe form for intellektuelt tilbake? Jeg registrerer at Sons innlegg aldri retter seg negativt eller respektløst mot de andre lagene, at de aldri latterliggjør motstandere, hverken som lag eller enkeltspillere. Hvorfor blir du da så personlig? Innleggene våre skryter av Sons egne prestasjoner – ikke skjønner jeg at du gidder å ta dette så innover deg. Hvis du er så misunnelig, så får du sikkert lov å prøvespille hos oss. Kanskje du når opp og innvilges en plass på laget, en plass i et fellesskap som vet å skryte av hverandre, bygge hverandre opp, og fokusere energien positivt innad i klubben. Uansett, voks opp!! Du høres kun ut som en furteper med dine innlegg, og slike sutreunger har vi ikke bruk for i klubben vår!

3. >For det første så piner jeg meg ikke igjennom det som blir skrevet, jeg ser stor humor i dette

For det andre er det vel ikke å backe hverandre opp ved å kategorisere hverandre etter graden på fysisk form

For det tredje er det spesielt å bruke tid på å svare meg enn å oppgradere resultater

4. >Det er vel ikke å forlange at en som ikke spiller i klubben forstår takhøyden og humøret. Skjønner det er lett å misforstå formkurve-kommentarene som spillerangrep.

Vår eminente skribent er på «studietur» til golfens (og Whiskey’ens) hjemland – hadde avreise umiddelbart etter den flaue (??) forestillingen lørdag. Regner med at oppdateringen allerede ligger på PC’en og vil bli lagt inn ved første anledning.

God lesning, men husk å ta på deg ironi-brillene!

5. >Etter å ha besøkt den flotte nye hallen deres(selv om jeg kjørte feil flere ganger) og ser at det fortsatt er en herlig go i både gamle og unge spillere i Son så fortjener dere all heder og ære for at dere fremdeles holder på.

Som dommer pleier jeg sjelden å kommentere lagene jeg dømmer men etter å ha dømt Son-Askim 2 ble dette en meget hyggelig onsdagskveld(man utd gikk på tv).
    Positive gutter som bidro til at jeg som 1 dommer kom fra oppgaven med æren i behold og med smil på lur selv om Fisken Holst alltid skulle hatt et frislag nede i rundvantet.
    Dessuten var aerobic med damer i sin beste alder en perfekt oppvarming til kampen.
    Dette kan ingen andre lag i Norge vise til («,)

Jeg har t.o.m lært meg å leve med at Lipper`n som bor i Råde spiller for Son.
    Bare det er nok til å bidra til at verden blir et tryggere sted å leve («,).

I Rådehallen lørdag ble dere et nummer for lite og tapte for et bedre lag.
    Om det skyldes fravær av diverse årsaker kan så være men jeg tipper dere er sugne på revansj i returmatchen.
    Hver kamp lever sitt eget liv.

Jeg vet alt om det å oppdatere det som skjer rundt klubben sin.
    Alt blir gjort på interesse og iniativ,man må ha etpar ildsjeler for å få hjulene til å gå rundt.
    At et tap ikke blir oppdatert før man inntar kveldsmaten noen timer etter kampslutt sier seg selv.
    At det også kan gå noen dager før noen har tid og anledning til å sette seg ned foran skjermen og taste ned et referat er bare tilfeldigheter.
    Gi heller honnør til de som gidder og vis en smule tålmodighet.

Det som kanskje huskes best fra oppgjøret Råde-Son er ansiktsuttrykket til Hans Petter»hva er det som skjera»Kleven de siste 2 minuttene før slutt.
    Du var neppe alene.

Stå på Son og velkommen tilbake i innebandysirkuset.

Sportslig hilsen men med ironiske briller.

Jon Åge Meller
    Leder Råde Innebandy

6. >Og ja, det er dessverre (nesten) bare jeg som oppdaterer. En Skottlandstur direkte etter matchslutt burde derfor ikke vært booket. Skulle det blitt seier hadde jeg nok droppet turen og heller oppdatert siden 😉