Julevurdering

Vi er to kamper nærmere årets hyggeligste treningssamling, juleavslutningen. I kampene har det vært ymse kvalitet. I den første kampen mot Råde har vi kommet frem til at vi bare fremhever Roger’n, mens vi dropper å tråkke noen ned i møkka. Kampen er for lengst historie.

Borgen – Soon:

Roger, Vakt
Grei kamp, ikke hans beste. Tar mye, men slipper også 1-2 enkle, kunne vært avverget med kontant forsvarsspill.

Per, Kjempe
Denne karen er kaptein, jobber bra i gjenvinningsfasen men litt for slurvete med pass fremover.

Truls, Kjempe
La igjen krempassene på Kiel fergen, en helt middels kamp for Truls.

Liptak, Kjempe
Startet god offensivt, men ble litt borte etterhvert. Solid hjemover. Litt for passiv i våre angrep, kan med fordel ligge noe høyere på banen.

Roffe, Spillende Fisker
Valgte å sette seg selv frem, uten hell. Jobber greit hjemover. Blir litt for sen med avlevering av pass fremover.

Carsten, Fisker
Startet bra, valgte noen vanskelige løsninger, men spilte seg opp…..mye dårlige avslutninger og et par feilpass som førte til 2 baklengs.

HP, Fisker
Dette var kampen for HP. Mye finspill, men enkelte ganger kjørte han seg fast, kan med fordel skyte mer……

Owe, Fisker
I likhet med forrige trening ville det seg ikke helt for Owe denne gangen. Mannen har valgt feil grep. Litt stang ut denne gangen, men vi er sikre på at dette snur til Halden kampen neste helg.

Fredrik, Fisker
Mange mål, burde passet i sluttsekundene. Gjør en jevnt bra kamp og scorer som alltid. Litt trekk for dårlig jobbing hjemover.

Dette var en kamp med mye godt spill og sjelden har vi sett så mye pass mellom bekkene. Avslutningene blir for dårlige og vi tar en del vanskelige valg. Løperekka jobber for dårlig hjemover, og vi kunne blitt straffet mye hardere hadde Borgen

vært bedre i avslutningsfasen. Tror alle synes det var litt for dårlig, samtidig vinner vi 10-5………..Vi hever oss til neste match, da blir motstanden adskillig hardere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply