Familien fremfor laget

En frustrert Solberg drar seg i håret og prøver på alle måter å hente inn spillere. Tre avbud, deriblant Keeper Roger’n er meldt til helgens viktige kamp mot Halden. Familiære årsaker ser ut til å være hovedgrunnen.

Jeg skal til Gøteborg sammen med ungene, kjæresten, mamma og pappa. Det blir et koselig avbrekk, forklarer Roger’n over telefonen.

Vi erfarer at en av våre topp poengplukkere, selveste Julaften, også prioriterer familien denne helgen. Fjelltur med junior og kjæreste foran kamp mot Halden for den målkåte Soonsspilleren. Vår gamle nyervervelse Liptak skal ikke se på søstern til venninnen til kjæresten på danse denne gangen . Nei der er det julebord som gjelder … på fredag …

HP får klapp på skulderen som utsetter Københavnturen sin for andre kamp på rad. Det viser lagmoral. Hos de andre gutta er det mørkt, helt natta faktisk. Her kommer vi inn på ordtaket, Kjærester kommer og går, men venner og lagkamerater har man for alltid, sier en lettere oppgitt coach.

Sterke erstattere
Mye tyder på at Solberg har brukt selgeregenskapene sine godt og hanket inn to sterke erstattere. Eldste blad Thomassen ser ut til å være tilbake fra skade. Forrige trening tydet på at gutten som var tiltenkt en rolle i forsvaret ikke har noe der å gjøre. For makan til målorgie har vi ikke sett siden hans glansdager.

I målet kan det være duket for nok et comeback. En sterk kar med mye rutine vil etter ryktene gjøre sitt ytterste for å tette igjen hele buret. Gutten i buret, ekke lett å lure osv ..

Solberg optimist
Halden er keene på blodig revansj, og vi forventer en tøff og morsom kamp. Derfor har vi satt tidsbegrensning på alle sosiale aktiviteter dagen før. Vi skal stille opplagte i Halden.

Be the first to comment

Leave a Reply