Luksusproblem

Årets siste kamp står for døren. Larkollen kommer på besøk hjemme på parketten i Grevlinghallen. Vi vant med komfortable 18-9 i vårt første møte, men Larkollen har fått større stall og forhåpentlig også spilt inn rekkene brukbart. Det er like vel topp som møter bunn, og mye skal gå galt om ikke gutta klarer å dra dette i land.

Da er det en dag igjen før årets siste kamp. Noe som er litt sånn derre godtvondt. I hvert fall etter den siste kampen mot Halden da det meste løsnet i første periode, før vi ramlet litt tilbake til gamle synder.

En som virkelig holdt god gammel klasse var Olsen, litt streng og «detaljeorientert» som altid:) Håkon bør også nevnes. Sesongdebuterte og kastet seg rett i fiskertoppen.

Ja, ja, nok om den kampen. Larkollen i morgen. Vi har faktisk fullt lag for første gang, noe som gir meg lite nattesøvn. Hvordan skal denne kabalen gå opp? Jeg har bestemt at de som har betalt julebordet blir prioritert 😉

Ses i morgen og ta med venner og bekjente som kan bidra på tribunen.. Coach

Det skulle ikke være nødvendig å minne gutta på at det ikke blir noen trening i morgen.

Be the first to comment

Leave a Reply