Julegilde

Med 11 halvrolige gutter og 4,9 kg biff i fryser’n til Coach Solberg, er det dags for et aldri så lite gilde. Coach selv skal stå for tilbreding av maten sammen med de målkåte fikserne Julaften og Lille Julaften. Det blir usannsynlig godt … det er det eneste vi kan røpe. En annen storhet, bikkja i bakken (HP), skal være vår vert. Han kommer til å bruke onsdag og torsdag til å «shine» sitt «humble home».

At det blir premiering er det liten tvil om. De fleste kategorier premieres, men det er selvfølgelig obligatorisk å hente premien ved opprop. Uavhentede premier går uavkortet til en annen knott som har gjort noe verdt å premieres for. De som ikke har mulighet til å hente premien personlig, vil som trøst få passet sitt påskrevet på denne siden.

Vi møtes hos Bikkja sånn ca når kjøttet er ferdig. Lurer du fortsatt på når, kan vi røpe at kjøttet er klart når potetene er klare. Det er lov å komme litt før. Alle oppfordres til å finne en premie hjemme i skapet, eller tigge en hos naboen, bedriften eller nabobedriften. De med koner kan jo evt. låne bort disse til rengjøring eller andre hyggeligere ting.

Om noen kjenner noen lettkledde nissepiker som vil danse støveldansen for oss, er det bare be de komme 😉

Be the first to comment

Leave a Reply